ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Ήττα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας από την Πατρίδα με 2-3

Αδίκησε τον εαυτό της για μια ακόμη φορά η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και ηττήθηκε στον εντός έδρας αγώνα, από την ομάδα της Πατρίδας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, το απόγευμα του Σαββάτου 21/1/2017, με τελικό σκορ 2 – 3.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τους παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα, με την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 5’, με σουτ του Στεργιόπουλου σε κενή εστία, να καταλήγει στα δίχτυα του Μυλώση που έκανε έξοδο για να προλάβει τον Κάκανη, που έφυγε μόνος στην επίθεση, ενώ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αστέρα για οφσάιντ και φάουλ του Κάκανη που κατέβασε τη μπάλα με το χέρι.

Παρόλο που η ομάδα του Αστέρα έμεινε πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και στο 8′ στο δυνατό σουτ που δοκίμασε ο Ρηγόπουλος, έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο Αγροτικός Αστέρας πίεζε ψηλά για την ισοφάριση και στο 19′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με σουτ του Στεργιόπουλου, που έφυγε στην επίθεση μετά από κάθετη πάσα, ενώ υπήρξαν πάλι έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ του σκόρερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλευρά που αμυνόταν ο Αγροτικός Αστέρας δεν υπήρχε βοηθός και ήταν δύσκολο να ανταποκριθεί μόνος του ο διαιτητής.

Τα δύσκολα για την ομάδα του Αστέρα ήρθαν, στο 21’, που τριπλασίασε τα τέρματα η ομάδα της Πατρίδας με κεφαλιά του Βαρβέρη, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να πιέζουν ψηλά με πρώτη καλή στιγμή στο 25′ σε κεφαλιά του Αντωνιάδη, από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Παπαδόπουλος. Στο 33′ ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία του αγώνα, έφυγε μόνος στην επίθεση, πρόλαβε στην έξοδο τον Παπαδόπουλο και στο ψιλοκρεμαστό σουτ που δοκίμασε, σε κενή εστία, η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η πίεση των γηπεδούχων έφερε καρπούς, στο 45′, που μείωσαν σε 1 – 3 με σουτ του Σερασκιέρη, από το ύψος της περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας παρουσιάστηκε πιο αποφασιστικός, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 46′, στο σουτ που δοκίμασε ο Λασκάρογλου, έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 48′ άλλαξε περισσότερο το ενδιαφέρον του αγώνα με τη μείωση του σκορ σε 2 – 3, σε σουτ του Παντή, από το ύψος της μικρής, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων.

Επόμενη πολύ καλή στιγμή στο 50′, με το τετ-α-τετ του Σερασκιέρη, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ.

Η ευκαιρία για την ισοφάριση ήρθε πολύ γρήγορα στο 53′, με πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Αστέρα, όταν ανατράπηκε ο Αντωνιάδης, μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανάλαβε ο Κουβατσίδης, αλλά στο δυνατό χτύπημα που έκανε, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κλείνοντας τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους και στο 69′, στο σουτ που δοκίμασε ο Αντωνιάδης, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο Παπαδόπουλος.

Σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων στο 88’ έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Κουκλιανιώτης, αλλά υποδείχτηκε αμέσως σε θέση οφσάιντ, από τον πρώτο βοηθό κ. Χαντζαρίδη. Ο ίδιος παίκτης συνέχισε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε.

Τελευταία πολύ καλή στιγμή για τον Αγροτικό Αστέρα, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στο 90′, σε σέντρα σουτ που δοκίμασε ο Σερασκιέρης, από πλάγια θέση από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε σωτηρία ο Παπαδόπουλος.

Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή, με καλή κυκλοφορία από το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τα λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα στοίχισαν στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Μηλώσης, Κουβατσίδης, Ζέρβας, Αντωνιάδης, Γαλάνης, Χατζηνικολάου, Δήμου, Ρηγόπουλος, Σερασκιέρης, Παντής (57′ Αλιμέτα), Παπαδόπουλος (46′ Λασκάρογλου)

Α.Σ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (Βασίλης Κατσούλης): Παπαδόπουλος Σ., Σιδηρόπουλος Ν., Σιακαβάρας, Γερασιμίδης, Στεργιόπουλος, Ορφανίδης, Ταυλίκος, Φωτιάδης, Κακάνης, Κουκλιανιώτης, Βαρβέρης.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Νατσιούρας Αντώνιος με βοηθό τον κ. Χατζαρίδη Ευθύμιο.

Ο δεύτερος βοηθός κ. Ιορδανόπουλος Κων/νος είχε ορισθεί από την ΕΠΣ Ημαθίας αλλά δεν προσήρθε στην αναμέτρηση.

Γιατρός στον αγώνα ήταν ο κ. Τόπης Γεώργιος.

Απάντηση