ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ίντερ του 2010 κόντρα στην Ελλάδα του 2004!

Αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα λάμψουν στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 7/6 μιας και θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο φιλικό ανάμεσα στην Ίντερ του 2010 που κατέκτησε το Champions League και στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004.

Ενα τεράστιο ποδοσφαιρικό γεγονός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 7/6.

Μουρίνιο, Ζανέτι, Ετό, Μπαλοτέλι και άλλοι αστέρες από την ομάδα της Ίντερ που κατέκτησε το Champions League το 2010 θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ζαγοράκη και τα… άλλα παιδιά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Μια τεράστια ποδοσφαιρική εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Στο Παγκρήτιο θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Εθνική Ελλάδας, με την Ίντερ του 2010, η οποία είχε κατακτήσει εκείνη τη χρονιά το Champions League!

Πρόκειται για ένα φιλικό μεγάλων αστέρων, με δύο τεράστια προπονητικά ονόματα στους πάγκους, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Ζοσέ Μουρίνιο! Η Εθνικής Ελλάδας των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά κ.α. απέναντι στην Ίντερ των Ζανέτι, Μιλίτο, Σάμουελ, Ετό, Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν και άλλων διεθνούς παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστών!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την ΕΠΣΗ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του μεγάλου φιλικού»!

Πηγή : www.gazzetta.gr

Απάντηση