ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Αγροτικός Αστέρας-Α.Ο Μαρίνας 0-1

Αδίκησε τον εαυτό της η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και ηττήθηκε στον εντός έδρας αγώνα, από την ομάδα του Α.Ο Μαρίνας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, το πρωί της Κυριακής 19/3/2017, με τελικό σκορ 0 – 1.
Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τους παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα, αλλά η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 8′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γκότση, αλλά η μπάλα χτύπησε στο πρώτο κάθετο δοκάρι. Σειρά είχαν οι γηπεδούχοι που απείλησαν στο 10′ με απευθείας μονοκόμματο σουτ του Σουλιώτη Ι. , από ύψος της μικρής περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα πήγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο αγώνας συνεχίστηκε με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και στο 35′ μετά από καλή επιθετική ενέργεια του Σουλιώτη Ι. στο χώρο του κέντρου, έβγαλε στην επίθεση το Ντόβα που αυτός με τη σειρά του μπήκε από πλάγια αριστερά, στην περιοχή των φιλοξενουμένων, αλλά στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε άουτ. Επόμενη καλή στιγμή στο 43′ με σουτ του Γκότση, έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Μυλώσης και έτσι έμεινε το 0 – 0 , που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν ποιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο με πρώτη καλή ευκαιρία στο 46′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέου, έξω από την περιοχή, κόντραρε η μπάλα στο τοίχος, άλλαξε πορεία, αλλά απέκρουσε σταθερά ο Μυλώσης. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 49′ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντόβα, από το χώρο το κέντρου αλλά η μπάλα πήγε πάνω στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.
Η ομάδα του Αστέρα ανέβασε περισσότερες στροφές και 58′ πολύ καλή κεφαλιά του Αντωνιάδη, στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεοδοσιάδη. Επόμενη καλή στιγμή στο 63′ με δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 82′ με σουτ του Σταμάτη, από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά απέκρουσε εξ επαφής ο Μυλώσης.
Η ομάδα του Αστέρα έφτασε στην επίτευξη ενός τέρματος για μια ακόμη φορά στο 86′ με δυνατό σουτ του Ζέρβα, έξω από την περιοχή με πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, αλλά την τελευταία στιγμή ακούμπησε σε αμυντικό και πήγε κόρνερ.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα λήξει ισόπαλη χωρίς τέρματα, στο 90′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γέμισμα προς την περιοχή του Αστέρα ο Δήμου πρόλαβε στην έξοδο τον Μυλώση και με ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 0 – 1 , που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή, με καλή κυκλοφορία, αλλά το λάθος στο τέλος του αγώνα στοίχισε στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Μηλώσης, Χατζηνικολάου, Σερασκιέρης, Κουβατσίδης, Σουλιώτης Α., Ντόβας (78′ Γαλάνης), Ρηγόπουλος, Ζέρβας, Δήμου (84′ Παντής), Αντωνιάδης, Σουλιώτης Ι. (71′ Τσιλώνης).

Α.Ο ΜΑΡΙΝΑΣ (Γεώργιος Προδρόμου): Θεοδοσιάδης, Τεζεψίδης (61′ Πουτακίδης), Μπόφτσης, Αδαμίδης Θ., Κερσενίδης, Γεωργίου (71′ Νίκου), Γκότσης, Τσέος, Δήμου, Αδαμίδης Α., Σταμάτης (92′ Καραγκούνης).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραγκιζόπουλος Ι. με βοηθούς τον κ. Δεβετζίδη Ι. και κ. Διαμαντόπουλο Ε.

Απάντηση