ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο των τμημάτων μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Ένα πολύ γεμάτο αγωνιστικά διήμερο πέρασαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Άθλου Αλεξάνδρειας το Σαββατοκύριακο 1 και 2/4/2017.

Η αρχή έγινε με το τουρνουά των τμημάτων  Ακαδημιών Προμίνι ( 2005 γεννηθέντες ) και Τζούνιορ ( 2007-08 ) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1/4  στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου μεταξύ του Αιγινιακού και του Άθλου.

Οι μικροί καλαθοσφαιριστές έπαιξαν Μπάσκετ, διασκέδασαν και είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν όμορφες φάσεις στο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η ομάδα Παμπαίδων(2002-03 ) του Άθλου που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ αγωνίστηκε στη Σίνδο με τον τοπικό Αστέρα .Έγινε ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι που βρήκε τελικό νικητή στις λεπτομέρειες τον Αστέρα Σίνδου με σκορ 63-55.

Την Κυριακή σειρά πήραν τα δύο αγωνιστικά τμήματα Μίνι ,το Μίνι Αγοριών ( 2002-03-04 ) και το Μίνι Κοριτσιών ( 2002-03-04-05 ).

Το Μίνι αγοριών αντιμετώπισε την ΑΓΕ Πιερίας στην Αλεξάνδρεια και με μια εκπληκτική εμφάνιση η ομάδα του Άθλου επικράτησε με σκορ 60-39.

Το Μίνι Κοριτσιών αγωνίστηκε επίσης με την ΑΓΕΠ αλλά εκτός έδρας στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Τα κορίτσια του Άθλου στην πρώτη τους εμφάνιση σε Πρωτάθλημα πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι αλλά δεν άντεξαν στην εμπειρία και την ανωτερότητα του αντιπάλου και έτσι ηττήθηκαν με σκορ 53-15.

Παρόλο όμως που έχασαν το παιχνίδι θετική εντύπωση προκάλεσε  σε όλους η καθολική τους συμμετοχή σε εκτός έδρας παιχνίδι ,καθώς και η συμπαράσταση που είχαν από τις οικογένειές τους που ταξίδεψαν στην Κατερίνη για να τις ενθαρρύνουν.

Το διάστημα του Πάσχα η Ακαδημία του Άθλου θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της δραστηριότητες  πρώτα με το τριήμερο ταξίδι στην Ξάνθη (8,9,10/4), μετά με την συμμετοχή στο Διεθνές Τουρνουά της Θεσσαλονίκης (20,21,22/4/2017) αλλά και με παιχνίδια των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ που θα γίνουν την Μ.Τετάρτη.

Απάντηση