ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Ποιος προεξοφλεί την άνοδο στην Γ΄Εθνική στην ΕΠΣ Ημαθίας;

Με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε σε blog του Δήμου Αλεξάνδρειας και γίνεται λόγος για το ότι:
http://xronikagr.blogspot.gr/2017/04/blog-post_25.html

¨Στενή συνεργασία Γκυρίνη- Δελιόπουλου- Παντόπουλου με
Τ. Παπαδόπουλο στα Τρίκαλα”

“…Την Κυριακή που πέρασε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Στέφανο Δελιόπουλο και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΟΜ Θαν. Παντόπουλο πήγαν στα Τρίκαλα όπου και συναντήθηκαν με την διοίκηση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας και τον….
άτυπο πρόεδρό της Τάκη Παπαδόπουλο που είναι και δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας.
Η συνάντηση έγινε στο χωριό των Τρικάλων και είχε ως μοναδικό θέμα τις επεμβάσεις που είναι απαραίτητες να γίνουν στο γήπεδο της ομάδας εν όψη της ανόδου της στην Γ΄ Εθνική ώστε να τύχει της απαραίτητης αδειοδότησης και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έδρα στα εντός έδρας παιχνίδια του “ΜΕΓΑ”,
Στην συνάντηση έμαθα ότι επικράτησε απολύτως θετικό κλίμα και η συνεργασία χαρακτηρίστηκε ως απολύτως θετική. Εντοπίστηκαν τα ζητήματα που χρήζουν επέμβασης εκ μέρους του δήμου και δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα γίνει ότι αντικειμενικά μπορεί να κάνουν οι υπηρεσίες του δήμου για να μην υπάρξει πρόβλημα.”

Εγείρονται κάποια ερωτηματικά που χρήζουν απάντησης από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και από αυτούς που τον συνόδευαν στη συγκεκριμένη συνάντηση εάν αυτή είναι όντως υπαρκτή δηλαδή τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλο και τον Πρόεδρο της ΟΠΑΚΟΜ κ. Παντόπουλο.

Αν η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική ή πολιτικού περιεχομένου δεν είναι κάτι που αφορά την Α.Ε. Αλεξάνδρειας.
Αν όμως όλα αυτά που αναγράφονται στο εν λόγω δημοσίευμα ισχύουν τότε πληροφορούμαι τους παραπάνω κυρίους ¨δημοτικούς άρχοντες ¨ ότι η ομάδα της πόλης μας η Α.Ε. Αλεξάνδρειας(με μια αγωνιστική λιγότερη) είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με δεύτερο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Ποιος λοιπόν είναι αυτός που ενημερώνει τον συντάκτη του συγκεκριμένου blog ώστε να εμφανίζεται τόσο βέβαιος (σαν να είναι παρών) για αυτά που συζητήθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων και ομολογουμένως αν έτσι είναι ¨δεν τιμούν κανέναν¨

Γεννώνται ερωτηματικά γιατί φαίνεται από τις κινήσεις κάποιων ότι προεξοφλείται η άνοδος των Τρικάλων στην Γ΄ Εθνική, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος και όντας τα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα των Τρικάλων είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα και δύσκολα βαθμολογικά.

– Μήπως το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει και η Α.Ε. Αλεξάνδρειας καθώς και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας δεν τον γνωρίζουν;

– Μήπως κύριοι γνωρίζετε κάτι που οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε;

– Mήπως δεν απαντήσαμε σε τηλεφωνική κλήση σας ή δεν ανταποκριθήκαμε σε πρόσκληση σας να συναντηθούμε ή να συνεργαστούμε μαζί σας και δείξαμε απροθυμία ώστε να αναβαθμιστεί το Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας,το οποίο μάλλον θεωρείται ότι είναι ιδανικό σε εγκαταστάσεις και για τις ομάδες της πόλης μας αλλά και για τους συλλόγους που το χρησιμοποιούν;

Mε αφορμή όλα τα παραπάνω ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Αλεξάνδρειας δηλώνει ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σεβόμενοι τους παίκτες ,τους φιλάθλους και την ιστορία της ομάδας μας.
Με εκτίμηση και σεβασμό
Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Απάντηση