ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος και στο σχολικό πρωτάθλημα η Γεωργία Γκουγκούδη

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στους φετινούς Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες ελευθέρας πάλης γυναικών αναδείχθηκε η αθλήτρια του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «ὁ Ἠμαθίων» Γεωργία Γκουγκούδη.

Οι αθλήτριες του συλλόγου μας Βασιλοπούλου Φωτεινή, Γκουγκούδη Γεωργία και Τσουρβαλούδη Παρασκευή εκπροσωπώντας το Γενικό Λύκειο Πλατέος-Κορυφής όπου φοιτούν, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη χθες Πέμπτη 27 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο “ΑΛΚΑΖΑΡ” του Ε.Α.Κ. Λάρισας.

Στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, συμμετείχαν 230 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Η Γεωργία Γκουγκούδη στην κατηγορία των 58 κιλών γυναικείας πάλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο της πρωταθλήτριας για το 2017, η Τσουρβαλούδη Παρασκευή πάλεψε ανεπιτυχώς για το χάλκινο μετάλλιο των 63 κιλών και κατετάγη τελικά 5η, ενώ η Φωτεινή Βασιλοπούλου στα 53 κιλά κατέλαβε την 8η θέση καθώς αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο.

Τα συγχαρητήρια της διοίκησης του συλλόγου και της διεύθυνσης του σχολείου στις αθλήτριες πρωτίστως για την συμμετοχή τους στην αθλητική αυτή διοργάνωση.

 

Απάντηση