ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Varna, Bulgaria 25-18/05/2017 Συμμετοχή του αθλητή μας Καραγιάννη Θωμά στην Κατηγορία 6

 

Για την πρώτη τους διεθνή συμμετοχή αναχωρούν αύριο για την Βάρνα της Βουλγαρίας, ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης και ο προπονητής του, ώστε να συμμετέχουν στο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ “Varna Seagul Cup 2017”, αποδεχόμενος την πρόσκληση της διοργανώτριας ομάδας Nikea Para Sports Club και μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Πολίτση και την άδεια της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, μαζί με άλλους 2 φερέλπιδες αθλητές από τα σωματεία ΑμεΑ Τριπτόλεμος Αθήνας και Φίλιππος Θεσσαλονίκης.
Για τον αθλητή μας, αλλά και τον προπονητή του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, θα είναι η πρώτη τους αποστολή στο εξωτερικό και έρχεται ως επιβράβευση της αγωνιστικής ανόδου τόσο του ίδιου του αθλητή (για δεύτερη χρονιά στον Εθνικό Σχεδιασμό), όσο και του προπονητή για τις επιτυχίες όλης της ομάδος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2016 & 2017.
Να θυμήσουμε ότι Καραγιάννης Θωμάς έχει αναδειχθεί 4 φορές τρίτος Πανελληνιονίκης στο Ατομικό Κατ. 6 (2012-13-15-17) και δύο φορές τρίτος Πανελληνιονίκης (2016-17) στο Ομαδικό.
Στο Τουρνουά της Βάρνας θα συμμετέχουν αθλήτές από τις Βαλκανικές χώρες και την Ανατολική Ευρώπη κυρίως και θα αγωνιστούν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά, η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους:
1. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, Προπονητής-Αρχηγός Αποστολής
2. Μπαγκτασαριάν Βαρβάρα, Προπονήτρια
3. Δρακωνάκη Ειρήνη, Αθλήτρια (TT6) – Φίλιππος Θεσσαλονίκης
4. Μαύρης Ελευθέριος, Αθλητής (ΤΤ6) – Τριπτόλεμος Αθηνών (Αρχηγός Εθνικής Ομάδας)
5. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης, Αθλητής (ΤΤ6), Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς προπονητές, καλή επιτυχία!

Απάντηση