ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου στο Δήμαρχο Βέροιας

Τις νεαρές αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας, Αικατερίνη Κιάτση και Ελευθερία Μιχαηλίδου, οι οποίες συνοδεύονταν από τις προπονήτριες τους, Ηρώ Χαβιαροπούλου και Κατερίνα Μωυσιάδου, καθώς και τον πρόεδρο του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου, Νικόλαο Παπανώτα, δέχτηκε, το πρωί της Τρίτης 4 Ιουλίου 2017, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες διακρίσεις που κατέγραψαν οι αθλήτριες αγωνιζόμενες στο ανώτερο επίπεδο που προβλέπεται για τις ηλικίες τους. Συγκεκριμένα, η Μιχαηλίδου κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Παγκορασίδων 1ης Χρονιάς στον τελικό του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο 24-25 Ιουνίου 2017 ενώ η Κιάτση κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων στον τελικό του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος το οποίο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη 27-28 Μαίου 2017.

Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη τις δυο αθλήτριες για την επιτυχία τους καθώς επίσης και τις προπονήτριες και τον Πρόεδρο πρόεδρο του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου που με την αφοσίωση, το όραμα και τη σκληρή τους δουλειά έχουν φέρει συνεχόμενες διακρίσεις, γεγονός που συνηγορεί στη διαρκή άνοδο του αθλήματος στην πόλη.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως τέτοιες επιτυχίες γεμίζουν όλους με υπηρηφάνεια και χαρά αφού ακούγεται η πόλη μας στο πανελλήνιο αλλά ίσως το σημαντικότερο στοιχείο όλων είναι ότι μέσα από την επίπονη και απαιτητική διαδικασία του πρωταθλητισμού σφυρηλατούνται καλοί και ισορροπημένοι χαρακτήρες που εν τέλει είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για την κοινωνία.

Τέλος, ευχήθηκε στις νεαρές αθλήτριες μελλοντικές επιτυχίες και καλή δύναμη στην πορεία τους προς τον πρωταθλητισμό.

 

Απάντηση