ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΚΑΤΕΡΙΝΗΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τι δήλωσε ο καινούριος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Αλεξάνδρειας στην συνέντευξή που έδωσε στην Δέσποινα Καρέκλα;

Το καφέ ΣΤΑΘΜΟΣ στην Αλεξάνδρεια φιλοξένησε το πρωί της Δεύτερας 7/8/2017 την Δέσποινα Καρέκλα και τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον καινούριο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αλεξάνδρεια, ο οποίος έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο avena fm 97,7 και στην σελίδα avena.gr .

Ο προπονητής μίλησε για το ξεκίνημά του και τις ομάδες που έπαιξε ποδόσφαιρο και δήλωσε ότι έκλεισε την καριέρα του ως αθλητής γι αυτό και ασχολείται με την προπονητική.

Επίσης, απαντά αν θα θυσίαζεσαι το ποιοτικό ποδόσφαιρο για το αποτέλεσμα.

Συνεχίζοντας μιλά για το πως κρίνει τον εαυτό του ως προπονητή αλλά και για τα πρότυπα που πρέπει να είναι οι προπονητές για τους αθλητές τους, μη διστάζοντας να παραδεχτεί ότι αν και καπνιστής το κάπνισμα είναι μια κακιά συνήθεια που οι αθλητές δεν πρέπει να έχουν.

Τέλος, δήλωσε τι θεωρεί επιτυχία και τι αποτυχία για την ομάδα του την νέα αγωνιστική σεζόν, λαμβάνοντας υπόψην και τα σχόλια που θέλουν την ομάδα να ανεβαίνει κατηγορία.

Απάντηση