ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Απίστευτη τραγωδία στη Λειβαδιά! Σκοτώθηκε οπαδός του ΠΑΟΚ

Οπαδός του Δικεφάλου που είχε ταξιδέψει στην πόλη της Βοιωτίας για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από έναν νερόμυλο
Σοκ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, καθώς οπαδός του Δικεφάλου βρήκε τραγικό θάνατο μετά την πτώση από νερόμυλο που συνέβη στην περιοχή των πηγών της Κρύας.

Ο άτυχος οπαδός είχε ταξιδέψει στην πόλη της Βοιωτίας προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα και μαζί με εκατοντάδες οπαδούς του Δικεφάλου που έφτασαν από νωρίς είχε βρεθεί στις ταβέρνες της περιοχής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος οπαδός με καταγωγή από την Χαλκιδική μπήκε στο εσωτερικό του νερόμυλου προκειμένου να βγει αναμνηστική φωτογραφία, αλλά έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατάφερε να τον απεγκλωβίσει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η είδηση έχει βυθίσει σε πένθος όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να σπεύδουν κι αυτοί στο σημείο της τραγωδίας προκειμένου να ενημερωθούν από τις αρχές ενώ η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Γιώργο Σαββίδη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

«Προσωπικά εγώ και η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του εκλιπόντος. Φίλαθλοι όλων των ομάδων προσέξτε τους κινδύνους, διαφυλάξτε τη ζωή σας. Πάνω άπο όλα έχει άξια η ανθρώπινη ζώη ανεξαρτήτως χρώματος #rip», έγραψε ο υιός του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου.

“Καλό ταξίδι Χρήστο..”
Λίγη ώρα αργότερα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ η οποία αναφέρει:

«Καλό ταξίδι Χρήστο…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!

Καλό Παράδεισο Χρήστο»!

 

Απάντηση