ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ο μετρ της χλιδής -Βίλα 2 στρεμμάτων, 150 αυτοκίνητα [εικόνες & βίντεο]

Για τους λάτρεις της πυγμαχίας και των μαχητικών αθλημάτων γενικότερα ήταν ήδη ένας μύθος.

Ωστόσο μετά τον αγώνα της χρονιάς με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ έγινε γνωστός και σε ανθρώπους που μέχρι χθες γνώριζαν μόνο τον Μοχάμεντ Άλι και τον Μάικ Τάισον (ή ίσως όχι και αυτούς).

Ο κύριος 50-0 εκτός από πυγμαχική ιδιοφυΐα είναι ίσως και ο μεγαλύτερος φιγουρατζής που έχει γνωρίσει ποτέ ο σύγχρονος αθλητισμός. Λάτρης του τζόγου, των στοιχημάτων, των πανάκριβων αυτοκινήτων και κοσμημάτων, δεν σταματάει να επιδεικνύει τα αμύθητα πλούτη του στα social media καθημερινά.

Ο Μεϊγουέδερ ζει σε μια βίλα 2 στρεμμάτων -με 5 κρεβατοκάμαρες και 7 λουτρά- η οποία χτίστηκε σε γήπεδο γκολφ στο Λας Βέγκας.

Το εξωτερικό του σπιτιού διαθέτει πισίνα, σάουνα, ειδική περιοχή για σπα και μασάζ και κάθε πολυτέλεια που (δεν) μπορεί να φανταστεό ο ανθρώπινος νους.

Μια από τις εμμονές του Μειγουδερ έχει να κάνει με τις… ντουλάπες του, αφού έχει δώσει εντολή στο προσωπικό να κάνει εκκαθάριση κάθε 2 μήνες πετώντας τα παλιά ρούχα που δεν είναι στη μόδα πια. Το εγχείρημα αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο για το προσωπικό αφού η ντουλάπα του είναι κάτι παραπάνω από 55(!) τετραγωνικά μέτρα!

Ένας μετρ της καλής ζωής όπως ο Φλοιντ δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει και κελάρι στο οποίο βρίσκονται φυσικά άπειρες σαμπάνιες και πανάκριβα ποτά.

Porsche, Lamborghini, Bugatti, Ferrari, Rolls Royce είναι μερικές από τις μάρκες του στόλου αυτοκινήτων που διαθέτει. Ο πιο επιτυχημένος πυγμάχος της ιστορίας έχει στην κατοχή του περισσότερα από 150(!) πολυτελή αυτοκίνητα, πολλά από τα οποία δεν έχει οδηγήσει σχεδόν ποτέ

Εκτός από τα αυτοκίνητα και τα ιδιωτικά τζετ (οι άνδρες της ασφάλειας τους έχουν το δικό τους τζετ), ο Μέιγουεδερ έχει δική του συλλογή από πανάκριβα ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, παπούτσια και φυσικά αμέτρητα δαχτυλίδια.

Ξεχωριστή θέση μέσα σε όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μην έχουν και οι ζώνες που κέρδισε στα χρόνια της μεγάλης καριέρας του.

 

Πηγή: Mirror

Απάντηση