ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Τα Τρίκαλα με 1-0 επί της Νάουσας στο Ημαθιώτικο ντέρμπι της Γ.Εθνικής(video-foto)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων,μεταξύ της Νεοφώτιστης στην Γ Εθνική τοπικής ομάδας και της Νάουσας.

Η πρώτη αγωνιστική λοιπόν επιφύλασσε ένα τοπικό ντέρμπι που όλοι περίμεναν με αγωνία και ενδιαφέρον και που τελικά όσοι το παρακολούθησαν έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και των 22 ποδοσφαιριστών.

Τα Τρίκαλα όμως ήταν αυτά που στο τέλος πανηγύρισαν την νίκη και την κατάκτηση των 3 βαθμών,αφού από το 60ο λεπτό με γκολ του Κουκουράκη προηγήθηκαν στο σκορ και η Νάουσα δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι παρόλο ότι στο 80ο λεπτό κτύπησε πέναλτι ο Κωτσόπουλος, αλλά ο τερματοφύλακας Ρίζος με διπλή επέμβαση μπλόκαρε την μπάλα.

Οι συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Πετκάκης, Τσουλχάι, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης, Κίτσας, Ζωγράφος, Ποτουρίδης.

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης, Νίκου, Κωτσόπουλος, Μουρίκι, Χατζόπουλος.

Δείτε τα γκολ του παιχνιδιού και παρακολουθήστε τον σχολιασμό του παιχνιδιού από την ΠΕΛΛΑ τηλεόραση την Δευτέρα το απόγευμα στις 7 από τον Τάσο Καμπάνη

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος
Γιοβανόπουλος

Απάντηση