ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Α.Σ.ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 69-60

Πρώτο παιχνίδι – πρώτη νίκη για την ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Άθλου Αλεξάνδρειας την Κυριακή 08/10 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας απέναντι στην ομάδα του Κολινδρού.
Οι νεαροί παίχτες του Άθλου ,που σχεδόν όλοι είναι και αθλητές της Παιδικής ομάδας του συλλόγου,μπήκαν αγχωμένοι στο παιχνίδι αλλά με προσήλωση στην άμυνα και πιέζοντας σε όλο το γήπεδο τους πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους τους κατάφεραν να χτίσουν μια μικρή διαφορά υπέρ τους(16-13 στο 10′).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Κολινδρού ισσορόπησε το παιχνίδι και κερδίζοντας τις μάχες των ρημπάουντ έφτασε τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της(32-31) φορτώνοντας ταυτόχρονα με πολλά φαουλ τους ψηλούς του Άθλου.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό στο οποίο οι νεαροί αθλητές του Άθλου έχασαν την επαφή με το παιχνίδι κάτι που οφείλετε κατά πολύ και στις αποφάσεις του β’ διαιτητή κ. Κορδάλη ο οποίος χρέωνε με αλεπάλληλα φάουλ και τεχνικές ποινές την ομάδα της Αλεξάνδρειας(43-50).
Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως η απάντηση ήρθε από πλευράς των νεαρών παιχτών του Άθλου και παρά τα στηρίγματα που έβρισκαν στα σφυρίγματα των διαιτητών οι παίχτες του Κολινδρού(οι βολές που σούταραν ήταν πολλαπλάσιες αυτών του Άθλου)η διάθεση,η φρεσκάδα και το πάθος για τη νίκη που επέδειξαν οι Αλεξανδρινοί αθλητές τους οδήγησαν σε γρήγορη ανατροπή του σκορ και μια καθαρή νίκη που θα τους ανεβάσει σίγουρα την ψυχολογία για τη συνέχεια.
Επόμενος αντίπαλος για τον Άθλο στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος,θα είναι η ομάδα της Γουμένισσας με το παιχνίδι να διεξάγεται το Σάββατο 14/10 ώρα 18.00 στο κλειστό της Γουμένισσας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ(Αγγέλης-Γεράσης): Ντάμτσης 7, Τζαφέρης 4, Πεκιαρίδης,Χατζηλεμονιάς,Γιαντσιδιώτης 2, Παύλου 12, Ψυχογιός 6, Χαριτόπουλος 13,  Τακουτής, Χρυσικός, Πεχλιβάνος 23, Ευθυμιόπουλος 2.
Α.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ( Μπιζάκης): Πλατσάς, Κοντομάτας 8, Τοπαλίδης 9, Τσικούρας 1, Μανίκας, Πάσχος, Καποδίστριας 2, Ζησιόπουλος 6, Ιωαννίδης, Λαπατούρας 31, Παπαζήκης.

Απάντηση