ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Δεν κατάφεραν τα Τρίκαλα να κάνουν το 3×3.Έχασαν από τον Ηρακλή με 1-2 (video-foto)

Με πολλά παράπονα από την διαιτησία τα Τρίκαλα έχασαν  από τον Ηρακλή με 1-2,στο μεγάλο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15/10 στο γήπεδο των Τρικάλων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τα Τρίκαλα αφού μόλις στο 3’λεπτό ο Συμπεθέρης δεν μπόρεσε μέσα από την περιοχή να πλασάρει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.Στην συνέχεια ο Ηρακλής ισορρόπησε το παιχνίδι βγήκε μπροστά  και στο 33′ με ωραία ενέργεια του Ρόβα έκανε το 0-1,το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 50′ κέρδισαν πέναλτι με τον Γ.Κίτσα,ο οποίος ανέλαβε και να το κτυπήσει και με μια καταπληκτική εκτέλεση έκανε το 1-1.Στην συνέχεια η ομάδα του Ηρακλή πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων,όμως σε μια αντεπίθεση των Τρικάλων με τον Γ.Κίτσα ο Τερματοφύλακας του Ηρακλή τον ρίχνει κάτω, ενώ φεύγει μόνος μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι,χωρίς να τιμωρήσει ούτε τον Γ.Κίτσα ως θέατρο αν πραγματικά δεν υπήρχε παράβαση.

Εκεί όμως που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των γηπεδούχων,ήταν η φάση στο 90′ όταν σε σουτ του Παναγιωτούδη η μπάλα κατά τον διαιτητή βρίσκει το χέρι του Πετκάκη και ενώ δείχνει στην αρχή το σημείο για φάουλ στην συνέχεια δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Πέναλτι που ανέλαβε να το κτυπήσει ο ίδιος ποδοσφαιριστής Παναγιωτούδης που το κέρδισε και να το μετατρέψει σε γκολ γράφοντας το τελικό 1-2

Αξίζει να σημειωθεί η απαράδεκτη συμπεριφορά των φιλάθλων του Ηρακλή και η ανοχή της αστυνομίας προς αυτούς,που τους επέτρεψε να πηδούν και να χορεύουν επάνω από τον πάγκο των Τρικάλων,χωρίς να τους κάνει έστω και την παρατήρηση.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Σιδερίδης και βοηθοί οι κκ. Τζιαμπάσης και Τζουβάρας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Κίτσας, Ζωγράφος, Κουκουράκης.

ΑΕΠ Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Ιωαννίδης, Καλλιβωκάς, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαβελίδης, Δραγάνης.

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανοπουλος

Γιοβανόπουλος

Απάντηση