ΑΘΛΗΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στην ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ο Νίκος Τουλίκας μιλά στη Δέσποινα Καρέκλα για το κοινωνικό μήνυμα που θέλει να στείλει.(ΒΙΝΤΕΟ)

KAMEΡΑ: Γιοβανόπουλος Παναγιώτης

Γιοβανόπουλος

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 21.00 μμ της ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ το Σάββατο και την Κυριακή ( επανάληψη) το βράδυ ο πρωταθλητής στα 5 και στα 10 χλμ Νίκος Τουλίκας μίλησε στη Δέσποινα Καρέκλα σχετικά με το κοινωνικό μήνυμα που ήθελε να δώσει  αφού έγινε  εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Παρόντες και μίλησαν για τον Νίκο η μητέρα του Έφη Καραγιάννη και ο προπονητής του Νικηφόρος Μπελαγιάννης. Η συνέντευξη δόθηκε στο γυμναστήριο ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ όπου ο Νίκος προπονείται.

Ο Νίκος όντας αθλητής με νοητική στέρηση και αυτισμό συμμετείχε με τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε στις 12/11 και θέλησε να στηρίξει τη Marathon Team Greece της Μαρίας Πολύζου για τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».Το μήνυμα του ήταν «Δώσε ελπίδα, Δώσε Ζωή, Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών!». Ο αθλητής δηλώνει πολύ χαρούμενος για αυτό και παροτρύνει και τους υπόλοιπους συνανθρώπους του και συναθλητές του να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η μητέρα του Νίκου δηλώνει περήφανη για τον γιο της και πιστεύει ότι τα παιδιά με αναπηρίες μπορούν με τον δικό τους τρόπο να βοηθήσουν μια άλλη κατηγορία συνανθρώπων τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Ο Νικηφόρος Μπελαγιάννης , προπονητής του αθλητή νιώθει τυχερός που προπονεί αυτό το παιδί σε επίπεδο πρωταθλητισμού και θέτει ως στόχο να παραμείνει ο Νίκος στην κορυφή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αν μπορέσει να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ είτε στα 5 είτε στα 10 χλμ.

 

Απάντηση