ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Μετά από έξι αγωνιστικές νίκη με 1-0 για τα Τρίκαλα επί της Καρδίας(Φάσεις-Γκολ)

Μετά από έξι αγωνιστικές και με έναν βαθμό στο ενεργητικό της η ομάδα Τρικάλων σήμερα κατάφερε να πάρει την πρώτη της Νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αντιμετωπίζοντας στην έδρα της την ομάδα της Καρδιάς.

Ήταν ένα παιχνίδι, με πολλά δυνατά και σκληρά μαρκαρίσματα πολλά φάουλ,με αρκετές κίτρινες κάρτες,δύο κόκκινες και χωρίς ουσιαστικές φάσεις.

Ένα παιχνίδι για το οποίο και οι δύο ομάδες αυτό που τους ενδιέφερε ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης και τίποτα περισσότερο, στο βωμό των οποίων θυσιάστηκε το θέαμα, η τακτική και όπως δήλωσαν και οι δύο προπονητές Όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα ήταν αυτή που θα κερδίσει και το παιχνίδι.

Αυτή λοιπόν που το κατάφερε ήταν η ομάδα των Τρικάλων, στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′ όταν σουτ του Παρσόπουλου έξω από την περιοχή βρήκε η μπάλα το πόδι του Γιώργου Κίτσα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της Καρδιάς γράφοντας το 1-0.

Μετά από 3 λεπτά στο 61ο η ομάδα της Καρδιάς έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο ποδοσφαιριστής της Βασιλειάδης κτύπησε αντιαθλητικά τον Γ.Κίτσα και απεβλήθη με απευθείας κόκκινη.

Η συνέχεια είχε πολλά νεύρα και εντάσεις. Στο 68ο λεπτό απεβλήθη για έντονη διαμαρτυρία ο γενικός αρχηγός της ομάδας των Τρικάλων Σάκης Λαγογιάννης, ενώ σε μία επίθεση της ομάδας των Τρικάλων ο Γιώργος Κίτσας ανετράπη μέσα στην περιοχή ή διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή για θέατρο, η ενέργεια αυτή εκνεύρισε τον προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο τον οποίο απέβαλε  από τον πάγκο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιώργος Κίτσας μάλλον ηθελημένα απεβλήθη δεχόμενος  την δεύτερη κίτρινη κάρτα(καθυστερώντας να κτυπήσει το Κόρνερ) και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε με νίκη των Τρικάλων και τους φιλάθλους τους να πανηγυρίζουν μετά από πολύ καιρό.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Κίτσας Ελ, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κουκουράκης (90′ Τερζής), Παρσόπουλος (72′ Λαγδάρης), Ζωγράφος (84′ Βλάχος), Κίτσας Γ, Καπετάνος (78′ Ποτουρίδης).

ΑΟ Καρδίας: Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης (81′ Χότζα), Πολυζάς, Καρυδόπουλος (65′ Τσελέπης), Ξανθόπουλος, Τσατσαρώνης, Δημητρακόπουλος (79′ Γιαννιώτης), Νικολόπουλος, Μανιός (65′ Βελισσάρης).

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

Απάντηση