ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Ηττήθηκε η Αλεξάνδρεια 2-3 από τον Λαγκαδά και επιτακτική η Νίκη της επί του Άρη Παλαιοχωρίου την Κυριακή στο γήπεδο της

Ένα δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας Όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Λαγκαδά. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας η οποία ήθελε πάση θυσία να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης Για να ελπίζει για παραμονή στη κατηγορία, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο δεύτερο λεπτό έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια η πίεση συνεχίστηκε αλλά σε μία ξαφνική αντεπίθεση η ομάδα του Λαγκαδά άνοιξε το σκορ με τον Χιντατσέλη κάνοντας το 0-1

Οι παίκτες της Αλεξάνδρειας δεν το έβαλαν κάτω και στο 24ο λεπτό κέρδισαν φάουλ το οποίο Όμως χωρίς λόγο δημιούργησε ένταση μεταξύ του διαιτητή και του πάγκου της Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες ο ποδοσφαιριστής Μπενίσκος που καθόταν στον πάγκο της ομάδας. Το φάουλ ανέλαβε να το χτυπήσει ο Αργυρίου και με απευθείας χτύπημα έκανε το σκορ 1-1.

Μετά το 1-1 και με ανεβασμένη ψυχολογία οι παίκτες της Αλεξάνδρειας πίεσαν και πάλι την αντίπαλη ομάδα και στο 28 μετά από μία σύγχυση στην περιοχή του Λαγκαδά η μπάλα μετά από πολλές κόντρες έφτασε στον Καρατζαόγλου ο οποίος έκανε από κοντινή απόσταση το 2-1.

Το παιχνίδι όμως έκρυβε πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις και μετά την ανατροπή από την ομάδα της Αλεξάνδρειας όπου το 0-1 σε διάστημα τριών λεπτών έγινε 2-1 και ενώ η Αλεξάνδρεια πίεζε για τρίτο γκολ,οι παίκτες της ομάδα του Λαγκαδά σε μία ξαφνική αντεπίθεση και με ένα σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή ο ποδοσφαιριστής Αθανασιάδης σημάδεψε το γάμα της Εστίας του Καρακούτση γράφοντας το 2-2 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λαγκαδά μπήκε πιο αποφασισμένη και μέχρι το 65ο λεπτό είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στη συνέχεια η ομάδα της Αλεξάνδρειας ισορρόπησε  το παιχνίδι, πέρασε μπροστά και είχε δύο δυο-τρεις καλές φάσεις όπου θα μπορούσε να κάνει το 3-2.

Δεν τα κατάφερε όμως και στο 80ο λεπτό μία ξαφνική υποδειγματική αντεπίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας έκανε τη ζημιά στην Αλεξάνδρεια αφού ο Ζηνακάκης έκανε το 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο περιορίζει τα όνειρα της Αλεξάνδρειας για παραμονή στην κατηγορία και κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη τις κατακτήσεις των τριών βαθμών της νίκης απέναντι στην ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου που αντιμετωπίζει στο γήπεδό της την Κυριακή το απόγευμα

Απάντηση