ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πιο άτυχος… τυχερός τουρίστας: Ήταν στο Λονδίνο το Σάββατο και σήμερα στην Παναγιά των Παρισίων!

Από τη μία τρομοκρατική επίθεση στην άλλη πέφτει ο 43χρονος ηθοποιός και σεναριογράφος

Ξεκινώντας τις διακοπές του στην Ευρώπη, ο 43χρονος ηθοποιός και σεναριογράφος Μάθιου Σέρι Χολμς σίγουρα δεν περίμενε ότι θα έπεφτε από τη μία τρομοκρατική επίθεση στην άλλη.

Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη στον άτυχο (και συνάμα τυχερό, αφού παραμένει σώος και αβλαβής) Καναδό τουρίστα, ο οποίος το περασμένο Σάββατο βρισκόταν με την οικογένειά του στο Λονδίνο, βιώνοντας τον τρόμο του μπαράζ επιθέσεων από τους τρεις τζιχαντιστές, που παρέλυσε τη βρετανική πρωτεύουσα.

Μερικά 24ωρα αργότερα, ο Χολμς βρέθηκε στο επίκεντρο μιας ακόμη επίθεσης, αφού ήταν ένα από τα 900 άτομα που ταμπουρώθηκαν μέσα στον ναό της Παναγιάς των Παρισίων, την ώρα που ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων επιτέθηκε με σφυρί εναντίον αστυνομικών φωνάζοντας «Για τη Συρία!».

Ο 43χρονος, ο οποίος τουίταρε live τις εξελίξεις μέσα από το ναό, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες, έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις του: «Όπως καταλαβαίνετε, η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε κάπως στην τσίτα. Ήμασταν και στο Λονδίνο όταν συνέβησαν οι επιθέσεις».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος από τον Καναδά, ο οποίος μετέδιδε με ψυχραιμία το κλίμα μέσα από το ναό, βρήκε τον μπελά του από τους αστυνομικούς επειδή τράβηξε φωτογραφίες την ώρα που γινόταν η εκκένωση της Παναγιάς των Παρισίων, αφού είχε συλληφθεί ο δράστης.

Ωστόσο μια «κατσάδα» από τις Αρχές είναι μάλλον ασήμαντη μπροστά στο στρες που έχει βιώσει μέχρι στιγμής στις «τρομοδιακοπές» του ο 43χρονος.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του μέσα από το ναό

Απάντηση