LIFESTYLEΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιάννης Μπέκας: “Με κλασσική μουσική μεγάλωσα δεν παύει όμως να είμαι Έλληνας οπότε το λαϊκό είναι λαϊκό.”

Πριν την εμφάνισή του στο cafe bar RAINBOW στον Λουτρό Ημαθίας ο τραγουδιστής Γιάννης Μπέκας επισκέφθηκε το studio του avena fm και avena.gr και παραχώρησε μια συνέντευξη στη Δέσποινα Καρέκλα.

Ο Γιάννης Μπέκας σπούδασε μουσική από νεαρή ηλικία. Οι σπουδές του και η ενασχόλησή του με πολλά είδη μουσικής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ήθος του και στην ψυχοσύνθεσή του όταν επιχειρεί να συνθέσει μουσική.

Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Πασχάλης Τερζής, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Αντώνης Ρέμος και πολλούς άλλους τραγουδιστές, τους οποίους θαυμάζει και ξεχωρίζει.

Η απόφασή του να πάρει μέρος στο THE VOICE ήταν ξαφνική και το έκανε γιατί ήθελε να γίνει γνωστός στην νεολαία. Δεν θα συμμετείχε σε παρόμοιο show γιατί θεωρεί πως η συγκεκριμένη παραγωγή με τους συγκεκριμένους κριτές ήταν η καλύτερη. Ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Πάνο Μουζουράκη και με την Έλενα Παπαρίζου δεν τους είχε ενημερώσει για την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη γιατί ενώ η Έλενα Παπαρίζου έλεγε τα καλύτερα λόγια για εκείνον δεν τον διεκδίκησε.

Η επιλογή του τραγουδιού ¨Τολμώ” της Μαρινέλλας που θα ερμήνευε μπροστά στους κριτές έγινε μετά από ώριμη σκέψη.

Όσο για το ρεπερτόριο που του αρέσει να τραγουδάει μας λέει χαρακτηριστικά: “Με κλασσική μουσική μεγάλωσα δεν παύει όμως να είμαι Έλληνας οπότε το λαϊκό είναι λαϊκό.”

Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί το καινούργιο του  τραγούδι σε στίχους  Πάνου Μουζουράκη και μουσική δική του,

Μετά το Πάσχα θα ακολουθήσει μια σειρά εμφανίσεων στο εξωτερικό.

 

 

 

Απάντηση