LIFESTYLEΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

VEGAS στον avena fm: Οι ανταγωνισμοί υπάρχουν όπου υπάρχει εγωισμός και στους VEGAS δεν χωράει εγωισμός.”

Το συγκρότημα VEGAS ήταν καλεσμένο την Τρίτη 6/3/2018 στην εκπομπή “ΆΝΩ ΚΑΤΩ” με τη Δέσποινα Καρέκλα και στον avena fm και στο avena.gr.

Όπως μας είπαν, το συγκρότημα δημιουργήθηκε από ανάγκη για δημιουργία και το όνομά τους προέρχεται από έναν μουσικό αστερισμό. Επέλεξαν αυτό το όνομα γιατί σκοπός τους είναι να παραμείνουν ένα φωτεινό και λαμπρό μουσικό αστέρι.

Η αντικατάσταση της Μελίνας Μακρή δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση αφού έπρεπε να βρουν μια κοπέλα που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία τους. Για την Κατερίνα Κουκουράκη δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να προσαρμοστεί στην ομάδα και ήταν σίγουρη ότι θα συγκριθεί με την Μελίνα. Ωστόσο, αυτό δεν την φόβιζε καθώς είχε την υποστήριξη τόσο των παιδιών όσο και της ίδιας της Μελίνας.

Όπως μας είπαν άλλωστε: “Οι ανταγωνισμοί υπάρχουν όπου υπάρχει εγωισμός και στους VEGAS δεν χωράει εγωισμός.”

Η επιλογή των τραγουδιών που ερμηνεύουν γίνεται εφόσον αρέσουν στους ίδιους, όμως ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής.

Δισκογραφικά ακολουθούν τον δύσκολο δρόμο της pop και θεωρούν ενδιαφέρουσα την ιδέα να συνυπάρξουν δύο διαφορετικά είδη μουσικής. Σίγουρα, θα ήταν κάτι πρωτόγνωρο αν το λαϊκό προσέγγιζε την pop αφού το αντίθετο συμβαίνει συχνά.

Πριν δύο μήνες κυκλοφόρησε το καινούργιο τους τραγούδι “Όταν με φιλάς”, ενώ τώρα βρίσκονται σε χειμερινή περιοδεία για να γνωρίσει και ο κόσμος την καινούργια τραγουδίστρια και σε λίγο καιρό θα κάνουν περιοδεία και στην Αυστραλία.

Απάντηση