LIFESTYLEΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O νικητής του Τhe Voice Of Greece Γιώργος Ζιώρης στον avena fm 977 & στο avena.gr: “Ο μεγαλύτερος πειρασμός για μένα είναι η έπαρση.”(video)

Καλεσμένος την Τρίτη 27/3/2018 στο ραδιόφωνο της Κεντρικής Μακεδονίας avena 977 και avena.gr ήταν ο νικητής του Τhe Voice Of Greece Γιώργος Ζιώρης, o οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “ΑΝΩ ΚΑΤΩ” με τη Δέσποινα Καρέκλα.

Από μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι. Έντονη επιρροή άσκησαν σ’αυτόν οι ασπρόμαυρες, ελληνικές ταινίες, στις οποίες διέκρινε τραγούδια με στοιχεία jazz και χαρούμενο, παιχνιδιάρικο στίχο.

Στο Τhe Voice Of Greece δήλωσε συμμετοχή αυθόρμητα και βαθιά μέσα του είχε την ελπίδα της νίκης. Από το παιχνίδι κέρδισε καλούς φίλους και απέκτησε πολλές γνώσεις. Τον Κωστή Μαραβέγια τον εκτιμά και τον θαυμάζει, διότι είναι πάνω από όλα άνθρωπος και τον ενδιέφερε κυρίως η ζωή μετά το παιχνίδι.

Συμβουλή του σ’ αυτούς που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή στο παιχνίδι είναι να είναι σοβαροί μεθοδευμένοι και αξιοπρεπείς.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά “Πειρασμός” είναι μια διασκευή του γνωστού «Cha Cha Cha» των Τάκη Μωράκη και Γιώργου Οικονομίδη στην οποία θέλησαν να προσθέσουν μια ζωηράδα και χιουμοριστική διάθεση.

Τη διασκευή, στην οποία συμμετέχει η Μυρτώ Ναούμ, επιμελήθηκε η Μαριέττα Φαφούτη, η οποία υπογράφει και τους στίχους στην αγγλική έκδοση του τραγουδιού με τίτλο «Desire», που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την ελληνική.

Ο μεγαλύτερος πειρασμός που θα μπορούσε να μπει είναι η έπαρση. Πιστεύει ότι αν κάποιος μπει σε γυναικείο πειρασμό δύσκολα θα βγει.

Σαν άνθρωπος είναι ρομαντικός και αγαπά πολύ το αντίθετο φύλο.

Εκτός από τραγουδιστής είναι και πολιτικός μηχανικός και μέχρι στιγμής καταφέρνει να συνδυάζει τις δύο αυτές διαφορετικές δουλειές που έχουν σαν κοινό παρονομαστή την έμπνευση και τη δημιουργικότητα.

 

Απάντηση