ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Την Κυριακή 12/2 Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρεια έκοψε την βασιλόπιτα

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα στο Κέντρο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ.
Προηγήθηκε εκκλησιασμός των μελών του Συλλόγου στην Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής του Λουτρού και στη συνέχεια έγινε η μετάβαση στο Κέντρο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαυρόπουλος Γεώργιος, ύστερα από ένα σύντομο χαιρετισμό, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, προέβη στην κοπή της πίτας και στην απονομή ευχών για το νέο έτος.
Μοιράστηκε η βασιλόπιτα στους παρόντες και αναδείχτηκαν δύο τυχεροί οι οποίοι παρέλαβαν από μία εικόνα, που είχε προμηθευτεί ο Σύλλογος για το σκοπό αυτό. Στη συνέχεια επακολούθησε γεύμα των παριστάμενων σ’ ένα κλίμα πολύ ωραίο στον υπέροχο χώρο του καταστήματος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ.
Υπήρξε πλήθος κόσμου στη φετινή εκδήλωση και ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη για τη δυναμική παρουσία τους σ’ όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Πρέπει να τονίσουμε ότι τους τελευταίους μήνες ο αριθμός των μελών του Συλλόγου αυξήθηκε σημαντικά.
Στις φωτογραφίες έχουν αποτυπωθεί στιγμιότυπα από την πολύ ωραία αυτή εκδήλωση.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ. ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Απάντηση