OIKONOMIKAΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Σάββατο 10/6 στην Βέροια το 12o πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Ο Αγροδιατροφικός τομέας θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο. Ελάτε να μάθετε ποιο είναι το νέο αγροτικό μοντέλο. Ποια είναι τα χρηματοδοτικά εργαλεία και πως συνδέετε η καινοτομία με την τεχνολογία για να στηρίξουν τον αγροδιατροφικό τομέα. Ελάτε να γνωρίσετε  τους ανθρώπους που καινοτομούν και Επιχειρούν στην Ημαθία.

Σάββατο 10 Ιουνίου από τις 10.00 το πρωί στο Εκκοκκιστήγριο Ιδεών της Βέροιας,  στην οδό Θεσσαλονίκης 67,  έως τις 17:00 το www.ka-business.gr  τo μοναδικού portal για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη   διοργανώνει το 12o πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», με στόχος να συμβάλει στη διαμόρφωση του σύγχρονου μοντέλου αγροτικής ανάπτυξης,  προβάλλοντας τη νέα εικόνα του αγροδιατροφικού τομέα που φέρνει τη γρήγορη ανάπτυξη.

 

Ποιες είναι οι προοπτικές , οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα σήμερα;  Ποια είναι οι νέα αγροτική πολιτική;  Είναι μερικά μόνο, από τα ερωτήματα που θα απαντήσουν μεταξύ άλλων,  ο Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  Βασίλειος Κόκκαλης και ο Πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Απάντηση