ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Σεμινάρια Αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας των ειδικών μονάδων του Νομού μας Ο.Π.Κ.Ε. και Δίωξης Ναρκωτικών διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας το χρονικό διάστημα 14/06 έως και 17/06 διοργάνωσε, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, πρακτική εκπαίδευση σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας των ειδικών μονάδων του Νομού μας Ο.Π.Κ.Ε. και Δίωξης Ναρκωτικών με επίσημους προσκεκλημένους της Ένωσης μας, τους διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτές σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας , Albert TIMEN και ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΟ Άγγελο.
Ο Albert TIMEN είναι ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας KAPAP ACADEMY η οποία δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου με κύρια παρουσία στις χώρες του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής καθώς και της Αυστραλίας και αντικείμενο δραστηριότητας της είναι η εκπαίδευση στελεχών σωμάτων ασφαλείας τα θέματα αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, συνοδείας υψηλών προσώπων και θέσεις βολής σε κατάσταση ένοπλης συμπλοκής κ.α.
Επίσης μαζί μας ήταν ο ελληνικής καταγωγής από την Χαλκιδική , ιδρυτής της εταιρείας foenix security με έδρα την Μελβούρνη της Αυστραλίας και Μέλος της Εταιρείας KAPAP ACADEMY Άγγελος ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΟΣ , ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στην Αυστραλία σε θέματα εκπαίδευσης στελεχών σωμάτων ασφαλείας έχοντας στο ενεργητικό του πλήθος αναγνωρισμένων τίτλων εκπαίδευσης.
Οι δύο εκπαιδευτές κατά την διάρκεια του τετραήμερου σεμιναρίου το οποίο έλαβε χώρα στις άρτιες εγκαταστάσεις της Σ.Μ.Ε.Β.Ε. , παρείχαν με το πιο σύγχρονα μέσα που διαθέτει η Σχολή ( projectors , Η/Υ και κλειστό σκοπευτήριο τεσσάρων θέσεων βολής) ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης στα στελέχη των ειδικών μονάδων Ο.Π.Κ.Ε. και Δίωξης Ναρκωτικών του Νομού πρωτόγνωρό για τα ελληνικά δεδομένα.
Η ένωσης μας πάντοτε υπέρμαχος του εκσυγχρονισμού της εκπαίδευσης του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και πρωτοπόρος ως χορηγός υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα μέλη μας δηλώνουμε πως θα δράττουμε κάθε ευκαιρία με την οποία θα μπορούμε να παρέχουμε κάθε εφόδιο και μέσο προς την επίτευξη του σκοπού μας που είναι η κατάρτιση ενός άρτια εκπαιδευμένου Αστυνομικού.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. ΣΙΜΟΥΛΗ Χρήστο για την διευκόλυνση αναφορικά με το ωράριο εργασίας που παρείχε στα στελέχη των μονάδων Ο.Π.Κ.Ε. ΚΑΙ Δίωξη Ναρκωτικών Βεροίας, καθώς επίσης και τον Διοικητή της Σ.Μ.Ε.Β.Ε. κ. ΚΟΥΓΚΑ Διονύσιο ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της τετραήμερης αυτής εκπαίδευσης, διαθέτοντας προς χρήση σε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους κάθε πρόσφορο υλικοτεχνικό μέσο έτσι ώστε αυτή να χαρακτηριστεί απ‘ όλους απόλυτα επιτυχημένη.
Μετά το πέρας της εκπαίδευσης η ένωση μας απένειμε στους δύο εκπαιδευτές τιμητική πλακέτα με την ελπίδα πολύ σύντομα να βρεθούν ξανά στην Ελλάδα και να επαναλάβουμε ένα νέο κύκλο εκπαιδευτικού σεμιναρίου και στα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης μας.

d17ef18e347871e9944e7d310ab99d0c_XL Vviberimage1

Απάντηση