ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κώστας Ναλμπάντης:Διαχωρίζω την θέση μου.Φοράω Παντελόνι και είμαι έντιμος,τόσο προς τον Δήμαρχο και κυρίως προς τους Ψηφοφόρους(video)

Δεν θέλω να εντάξω τον εαυτό μου σε αυτούς που δεν φορούν παντελόνι.

Είμαι έντιμος,τόσο προς τον Δήμαρχο όταν αρνήθηκα,λόγο διαφωνίας προς τον τρόπο διοίκησης,να συνεχίσω από την θέση του Αντιδημάρχου,όσο και κατά κύριο λόγο προς τους ψηφοφόρους.

Είπε ο Κώστας Ναλμπάντης ο οποίος καλέστηκε να σχολιάσει,στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή »ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ»του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 την θέση και τις κατηγορίες που εκτόξευσε προς τον Δήμαρχο και την Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας,ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

Ακόμη ο Κώστας Ναλμπάντης είπε ότι τις απόψεις θα προτιμούσε να τις έλεγε στα συλλογικά όργανα της παράταξης,δυστυχώς όμως αυτά δεν συνεδριάζουν ποτέ.

Διαχώρισε την θέση του ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος των απολύσεων συμβασιούχων στην καθαριότητα,λέγοντας ότι βιάστηκε ο Δήμαρχος και ότι από την στιγμή που υπάρχει το ίδιο πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα γιατί εμείς να είμαστε οι πρώτοι.

Βολές έβαλε και κατά του πρώην Αντιδημάρχου καθαριότητας Σωτήρη Τόκα,λέγοντας ότι από καιρό έπρεπε να ενημερώσει τους υπαλλήλους ώστε να γίνει και από την πλευρά τους ο προγραμματισμός για τις άδειες και τα ρεπό τους.

Κατφτερίασε και επέκρινε το κακό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις της Διοίκησης με τους υπαλλήλους γενικότερα του Δήμου, που αποτέλεσμα όπως είπε να ταλαιπωρούνται οι Δημότες.

Υπεραμύνθηκε δε τις προσλήψεις που γίνανε παλαιότερα στον Δήμο Πλατέος και Αλεξάνδρειας,λέγοντας ότι εάν δεν είχαν γίνει δεν θα μπορούσε σήμερα να λειτουργήσει ο Δήμος.

Απάντηση