LIFESTYLEΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο γνωστός dj Αντώνης Τούσιος στην Δέσποινα Καρέκλα: ”Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στα δύο φύλα” και αποκαλύπτει τα σχέδια του για το μέλλον.

Ο dj Αντώνης Τούσιος που μετρά 18 χρόνια εμπειρίας συναντήθηκε με την Δέσποινα Καρέκλα στο traffic a new way out στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας για λογαριασμό της σελίδας avena.gr και του ραδιοφώνου avena 97,7  και μίλησε για το πως ξεκίνησε να ασχολείται με το djing.

Ακόμη αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχε την καλοκαιρινή σεζόν με το traffic η οποία θα συνεχίσει και τον χειμώνα .

Ο dj Αντώνης Τούσιος ο οποίος έχει την βάση του στην Θεσσαλονίκη και παίζει μουσική στο goldfish αλλά και σε άλλα επαρχιακά μαγαζιά δεν διακρίνει ιδιαίτερες διαφορές στην ψυχαγωγία του κόσμου στην επαρχία σε σύγκριση με την Θεσσαλονίκη και μάλιστα θεωρεί ότι ο κόσμος στην επαρχία διασκεδάζει καλύτερα.

Επίσης πιστεύει πως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν τα << τυχερά>> και δεν είναι αυτός ο σκοπός του αλλά σκοπός του είναι να διασκεδάζει τον κόσμο.

Όπως είπε και ο ίδιος  θεωρεί ότι υπάρχουν πολλές ικανές και άξιες γυναίκες στον χώρο του djing και γι αυτό δεν πιστεύει ότι  υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στα δύο φύλα.

Κλείνοντας δήλωσε ότι θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει για όσο πάει.

 

Απάντηση