ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για 10η χρονιά απόλαυσε και διασκέδασε ο κόσμος την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο πολιτιστικός σύλλογος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Καμποχωρίου.(Η Δημοτική αρχή απουσίαζε)

Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν οι φίλοι,τα μέλη,οι καλεσμένοι και το πλήθος του κόσμου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Καμποχωρίου το βράδυ της Κυριακής 3/9 στο γήπεδο του χωριού και προς τιμήν της προστάτιδας του χωριού Αγία Ιερουσαλήμ.

Οι καλεσμένοι σύλλογοι,αλλά και τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου του Καμποχωρίου ξεκίνησαν να διασκεδάζουν τους καλεσμένους,αφού πρώτα καλωσόρισαν αυτούς και τον κόσμο που παραβρέθηκε,η αντιπρόεδρος και η πρόεδρος του τοπικού συλλόγου Αθούλα Παπαδοπούλου και Βαγγελιώ Μιχαλακάκη.

Στην συνέχεια ακολούθησε τιμητική βράβευση των προσκεκλημένων συλλόγων.

Την σκυτάλη της διασκέδασης πήραν στην συνέχεια οι θεατές οι οποίοι απολάμβαναν τα εδέσματα από την ταβέρνα που λειτουργούσε στον χώρο ο σύλλογος του χωριού και γλέντησαν και χόρεψαν μέχρι πρωίας.

Πάντως αρνητική εντύπωση έκανε ότι δεν παρέστη ο Δήμαρχος,αλλά ούτε και κανείς από την διοίκηση του Δήμου παρά μόνο ο αντιπρόεδρος του τοπικού Σάκης Τζαβάρας.

Τα πλέον δε επικριτικά σχόλια ακούστηκαν από ανθρώπους που ψήφισαν τον Δήμαρχο και μάλιστα κάποιοι από αυτούς κάναν και ιδιαίτερο αγώνα για την εκλογή του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Βουλευτής Χ.Αντωνίου

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος.

ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΤΗΣ

 

 

Απάντηση