ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΥΓΕΙΑΣ

Συναντήθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Δημήτρης Μαυρογιώργος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρη Μάντσιο

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου συνάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Δημήτρη Μαυρογιώργου, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας κ Δημήτριο Μάντσιο, με θέμα την ανάπτυξη του ιατρικού συνεδριακού τουρισμού στην Ημαθία.

Συζητήθηκε η δυνατότητα των υποδομών για τη διεκδίκηση ιατρικών συνεδρίων και ημερίδων, με πρωτεργάτη το Νοσοκομείο Ημαθίας, καθώς και η κατάρτιση παραλλήλων συνεδριακών δράσεων και προγραμμάτων.

Ο κ. Μαυρογιώργος  αναφέρθηκε στην υπάρχουσα πρόταση, για την ανάληψη από το Νοσοκομείο Ημαθία ς το 2018, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου, με συμμετοχή πάνω από 1.000 συνέδρων με τους συνοδούς τους.

Η Ένωση των Ξενοδόχων θα καταρτίσει πλήρη πρόταση για το παράλληλο πρόγραμμα των συνέδρων και των συνοδών, αναδεικνύοντας τον αρχαιολογικό, τον πολιτισμικό καθώς και τον γαστρονομικό πλούτο της Ημαθίας, συμβάλλοντας  στην επιτυχημένη έκβαση των συνεδρίων.

Παράλληλα συζητήθηκε η πρόταση του κ. Μαυρογιώργου για την εδραίωση στο Νοσοκομείο Ημαθίας των πανελληνίων σεμιναρίων εντατικής ιατρικής, για τα οποία υπάρχει   έντονο το ενδιαφέρον συμμετοχής, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλη την Περιφερειακή Ενότητα.

Η  αναγκαιότητα  διάχυσης των ιατρικών υπηρεσιών και των επεκτάσεων που τις συνοδεύουν στην τοπική κοινωνία, υπήρξε η κοινή συνισταμένη της συνάντησης.

Απάντηση