ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κ.Ναλμπάντης.Αφού υπάρχει δικαστική εμπλοκή ψηφίζω παρών.Φ.Δημητριάδης ”ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό”(video)

Ναλμπάντης

Η ψήφος του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου χρειάστηκε τελικά για να περάσει κατά πλειοψηφία το θέμα ”Παραλαβή του έργου «Αστική επίγεια καταπολέμηση κουνουπιών”.

Ένα θέμα που απασχόλησε και απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη των Δημοτών της Αλεξάνδρειας,αφού ως γνωστών ο Δήμαρχος Π.Γκυρίνης επέλεξε με απευθείας ανάθεση σε δυο εταιρίες με το ποσό των 70000 χιλ ευρώ,ενώ υπήρχε προσφορά με 56500 χιλ ευρώ και αφού το έργο το έσπασε στις τέσσερις Δημοτικές ενότητες για να έχει την δυνατότητα αυτή.

Το θέμα λοιπόν ήρθε προς ψήφιση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 30/10 και εκεί λοιπόν διαφοροποιήθηκαν κορυφαία στελέχη της Δημοτικής πλειοψηφίας,όπως και η αντιπολίτευση και έτσι  χρειάστηκε η ψήφος του προέδρου Δ.Ράπτη για να περάσει τελικά με κατά πλειοψηφία ,αφού 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι ψήφισαν είτε παρόν είτε όχι και 11 ψήφισαν ναι.

Στο θέμα αυτό φάνηκε καθαρά ότι η δημοτική πλειοψηφία είναι μοιρασμένοι στα δυο και στο εξής οι διαφοροποιήσεις θα εντείνονται.

Την αρχή έκανε ο Κώστας Ναλμάντης ο οποίος επικαλούμενος ότι το θέμα αυτό διερευνάται από την δικαιοσύνη,μετά την καταγγελία που είχε κάνει στο ράδιο AVENA 97,7 η εκπρόσωπος της εταιρίας κ.Ουζούνη που αν και έκανε την μικρότερη προσφορά εν τούτης δεν επιλέχθηκε και για τον λόγο αυτό δεν το ψήφισε παρά δήλωσε παρών.Την ίδια θέση κράτησαν και οι κύριοι Γ.Θεοχάρης,Δ.Συρόπουλος,Μ.Κυτούδης,Γ.Κουτσαμπασόπουλος

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης Φ.Δημητριάδης ο οποίος απαντώντας στον Δήμαρχο που ”είπε ότι όλα έγιναν νόμιμα” του είπε ότι ”ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.

Δείτε τι είπαν Ναλμπάντης,Χαλκίδης,Δημητριάδης

Τι απάντησε ο Δήμαρχος

Πως ψήφισαν

Απάντηση