ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πατέρας Νικόλαος, ιερέας του ναού της Αγίας Παρασκευής Ραψομανίκης. Ελάτε μαζί το Σάββατο να υποδεχθούμε τα λείψανα της Αγίας Άννης και να ανάψουμε τη φάτνη του Χριστού(video)

Για την υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Άννης και το άναμμα της φάτνης το Σάββατο 9/12  στον ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ραψωμανικίου, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 6/12  στην εκπομπή »Πρωινές Ματιές» του ράδιο AVENA 97,7 ο ιερέας του Ναού πατέρας Νικόλαος και το μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής Βούλα Παρίση.

Ακόμη αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που γίνονται στο να προσεγγίσουν τα παιδιά για να έρθουν αυτά ποίο κοντά στην εκκλησία.

και στο ερώτημα δε πώς μπορούν να γίνονται εκδηλώσεις και να δημιουργούνται σχολεία εκμάθησης, σε ένα τόσο μικρό χωριό με τόσους λίγους κατοίκους, η απάντηση του ιερέα ήταν αφοπλιστική.

”Και τα μοναστήρια είναι απομακρυσμένα αλλά ο κόσμος πηγαίνει”. Δεν έχει σημασία είπε το πού είσαι αλλά η διάθεση και η όρεξη που διαθέτει κανείς για να επιτύχει τους στόχους του.

Τέλος Κάλεσε όλους μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν στην υποδοχή των λειψάνων και στο άναμμα της φάτνης του Χριστού και να δουν από κοντά Τα ελάφια πού βρίσκονται στον χώρο εκεί της εκκλησίας.

 

 

 

Απάντηση