ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Πρόσκληση Δημοτικής κοινότητας Βέροιας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ

Τους κ. κ Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) καθώς και του άρθρου 79 του ανωτέρω Νόμου, όπως αντικαταστάθηκαν και τροποποιήθηκαν οι παρ. 1 και 2  με την παρ. 16 άρθρου 6 του Ν.4071/2012, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, 1ος όροφος, την 23-1-2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ
1
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΓΕΡΟΥΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ για το κατάστημά το στην οδό Α.ΤΣΟΥΠΕΛΗ 8 στη Βέροια.
ΘΕΜΑ
2
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΣΙΦΑΛΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ για το κατάστημά του στην οδό ΧΑΤΖΙΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ 14 στη Βέροια.
ΘΕΜΑ
3
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΚΑΡΤΑΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ για το κατάστημά του ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ στην οδό ΠΑΤΡ.ΙΩΑΚΕΙΜ & πάροδο ΙΕΡΑΡΧΩΝ στη Βέροια.
ΘΕΜΑ
4
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για το κατάστημά του (“STRETTO”) στην οδό Εληάς 6 στη Βέροια.
ΘΕΜΑ
5
Επί αιτήματος του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου για παραχώρηση της Πλατείας Δημαρχείου για  πραγματοποίηση εκδήλωσης.
 

 

 

 

Η Πρόεδρος της

Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

 

 

Γκόγκα Ελένη

Απάντηση