ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Βασίλης Μιχαλακάκης:’Δεν έδεσε το γλυκό στην διοίκηση’.Είμαι σίγουρος.Μ.Γκιόνογλου,Κ.Ναλμπάντης, ένας από τους δύο θα είναι υποψήφιος.(video)

ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΗΣ-ΚΟΥΡΝΙΑΚΟΣ

 

ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΗΣ-ΚΟΥΡΝΙΑΚΟΣ

Μετά από οκτώ χρόνια ο πρώην πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Βασίλης Μιχαλακάκης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 6/2 στο στούντιο του ΡΑΔΙΟ AVENA 977 AVENA.GR καλεσμένος από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” (ώρα 10-12) για να απαντήσει λύνοντας την σιωπή του και για πρώτη φορά, στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους δημοσιογράφους Τάσο Καμπάνη και Στέλιο Κουρνιάκο και είπε.

Για την εκλογική Αποτυχία του 2010.

Έγιναν λάθη όμως εκ των υστέρων προφήτες δεν μπορούμε να γινόμαστε.

Στην εκλογική διαδικασία του 2014.

Μου προτάθηκε από τον Παναγιώτη Γκυρίνη να είμαι υποψήφιος όμως για προσωπικούς λόγους δεν θέλησα να είμαι.Στήριξα όμως και ψήφισα τον συνδυασμό.

Για την σημερινή διοίκηση

Δεν τα πήγε καλά,δεν τα βρίσκαν μεταξύ τους,δεν έδενε η χημεία μεταξύ τους και μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι το γλυκό δεν έδεσε.

Αν θα είναι υποψήφιος και με ποίον το 2019

Θα ήθελα να είμαι,αλλά έχοντας και την εμπειρία των οκτώ χρόνων στην διοίκηση, θα ήθελα να συμμετέχω σε έναν συνδυασμό που αυτός που θα ηγείται θα θέλει να κάνει κάτι και να μείνει για τον τόπο, που αν χρειαστεί για να το πετύχει να  είναι έτοιμος να συγκρουστεί με νοοτροπίες και κατεστημένα.

Θα στηρίξω κάποιον που να εκφράζει την κεντροαριστερά η’ που θα στηρίξει η κεντροαριστερά, όπως και το 2014.

Στο δίλημμα Μπάμπης Γκιόνογλου – Κώστας Ναλπάντης 

Και οι δύο είναι άξιοι και ικανοί.

Θα είναι τραγικό λάθος να κατέβουν αντίπαλοι στις εκλογές,κάτι το οποίο θεωρώ απίθανο και είμαι σίγουρος ότι ο ένας από τους δύο θα είναι υποψήφιος, φυσικά με την στήριξη του άλλου και θα τον στηρίξω και εγώ.

 

Απάντηση