ΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με τα ¨Παιδιά της Άνοιξης¨ ζωντανά στο Στούντιο!!! (Βίντεο)

Το πρωινό της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, μια πολύ χαρούμενη και ερωτευμένη παρέα από τον Σύλλογο ΑΜεΑ τα ¨Παιδιά της Άνοιξης¨ βρέθηκε ζωντανά στο στούντιο του AVENA FM και την εκπομπή ¨Πρωινές Ματιές¨ με τους Τάσο Καμπάνη και Βασίλη Καϊλιάνη.

Όλοι μαζί αφιερώσαμε ερωτικά τραγούδια σε όλο τον κόσμο, λόγω της ημέρας, επιλεγμένα από τους καλεσμένους μας και περάσαμε όμορφες στιγμές με μουσική και κουβέντα με κύριο θέμα τον…Έρωτα αλλά όχι μόνο. Όλοι μαζί μιλήσαμε και για την παγκόσμια ημέρα Ραδιοφώνου που είναι στις 13 Φεβρουαρίου κάθε χρονιάς, την παγκόσμια ημέρα Καρδιακής Ανεπάρκειας που είναι στις 14 Φεβρουαρίου κάθε χρονιάς ενώ τέλος τα παιδιά κάλεσαν μέσω της εκπομπής μας όλους τους ακροατές και στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου που θα γίνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο κέντρο διασκέδασης ¨Σείριος¨ στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν, ενώ να επισημάνουμε ότι δυστυχώς τα τραγούδια που επέλεξαν τα παιδιά δεν ακούγονται στα βίντεο λόγω δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που έχουν οι δισκογραφικές εταιρείες στην παραγωγή των τραγουδιών…

 

Απάντηση