ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σωτήρης Παπαδόπουλος.Θα είμαι υποψήφιος με τον Π.Γκυρίνη. Η διοίκηση της ομάδος της Αλεξάνδρειας ευθύνεται για το κατάντημα της.Παρέμβαση Χάρη Λαμπρόπουλου.(video)

Συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 20/2 στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ΡΑΔΙΟ AVENA 977  και AVENA.GR,ο πρώην προπονητής Μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας,πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καψόχωρας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνη Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Είπε.

Το ανδρικό τμήμα του μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας πηγαίνει πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος.

Στα τμήματα Υποδομών υπάρχει πρόβλημα που πρέπει διοίκηση να το εξετάσει.Η παρουσία του Δεύτερου αθλητικού συλλόγου ”ΑΘΛΟΥ” που έχει δώσει περισσότερη βαρύτητα στα παιδικά και εφηβικά τμήματα .

Οι δύο παραπάνω  λόγοι είναι αιτία για τους οποίους  τα τμήματα υποδομών του ΓΑΣ δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Για την ομάδα ποδοσφαίρου της Αλεξάνδρειας θεωρώ ότι ήταν λάθη της διοίκησης η αγορά ΑΦΜ μιας άλλης ομάδας και η απομάκρυνση τοπικών ποδοσφαιριστών που και τον κόσμο απομάκρυνε και η ομάδα βρίσκεται σε αυτήν την κακή βαθμολογική θέση που με μαθηματική ακρίβεια την οδηγεί και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τα λεγόμενα αυτά του Σωτήρη Παπαδόπουλου προκάλεσαν την τηλεφωνική παρέμβαση του Χάρη Λαμπροπούλου ο οποίος του είπε ”οτι εσύ δεν μπορείς να μιλάς για την Αλεξάνδρεια την στιγμή που υποστήριζες την ομάδα των Τρικάλων.Ο πρόεδρος έβαλε λεφτά και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Για την πορεία της διοίκησης του Δήμου που βρίσκεται για 4ο χρόνο στην εξουσία είπε

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του προσπαθούν πάρα πολύ για να επιλύσουν τα προβλήματα.

Έργο γίνεται,αλλά όταν ρωτήθηκε από τον Στέλιο Κουρνιάκο να επιδείξει κάποια από αυτά, ο κ.Παπαδόπουλος ήξερε μόνο μια παιδική χαρά που έγινε στην Πλατεία Ελευθερίας και αυτή λίγο καιρό πριν και όσο και αν προσπάθησε να θυμηθεί κάποιο άλλο δεν τα κατάφερε.

Τέλος είπε ότι το 2019 θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον Π.Γκυρίνη

 

Απάντηση