ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Το 13 δεν ήταν τυχερό για έναν 35χρονο Βεροιώτη που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω

Το τελευταίο διάστημα διέρρηξε συνολικά 13 οχήματα αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και άλλα αντικείμενα

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησε στη επ’ αυτοφώρω σύλληψη 35χρονου ημεδαπού χθες (24 Φεβρουαρίου) το πρωί στην Βέροια, για διαρρήξεις και κλοπές από σταθμευμένα οχήματα.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο 35χρονος να επιχειρεί να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό οχήματος που είχε διαρρήξει σπάζοντας το παράθυρο. Επίσης προέκυψε ότι λίγο νωρίτερα διέρρηξε με την ίδια μέθοδο ακόμα 2 οχήματα και αφαίρεσε ένα ρολόι και μικρό χρηματικό ποσό, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.
Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλειδιά αυτοκινήτου, ένα ζευγάρι γάντια, μία κουκούλα και ένας φακός.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 13 έως 22 Φεβρουαρίου 2018, εφαρμόζοντας την ίδια μεθοδολογία διέρρηξε ακόμα 10 οχήματα, αφαιρώντας από τα 5 οχήματα διάφορα εργαλεία, μία ηλεκτρονική συσκευή, ένα κινητό τηλέφωνο, φορτιστές κινητές τηλεφώνων και διάφορα έγγραφα.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι τα ξημερώματα της 17 Φεβρουαρίου 2017 διέρρηξε κατάστημα στην Βέροια αφαιρώντας έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στους κατόχους τους. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους.
Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Απάντηση