ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνέντευξη τύπου Χαλκίδη Ισαάκ.Και αυτός τον εγκαταλείπει(τον Δήμαρχο) και ουσιαστικά στηρίζει τον αδελφό του Μιχάλη (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/3 ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Χαλκίδης Ισαάκ

Μέσα από αυτήν (συνέντευξη)και για την οποία αναγκάστηκε να παραχωρήσει κάτω από το βάρος και την πίεση δημοσιευμάτων του Χάρη Μόχλα.

Αλλά και με αφορμή αυτό ο κύριος Χαλκίδης ουσιαστικά αδειάζει τον Δήμαρχο λέγοντας ότι δεν θα ξανά κατέβει ως υποψήφιος.

Επαινεί την πολιτική παρουσία και διαδρομή του αδελφού του Μιχάλη Χαλκίδη χωρίς να κάνει καμία αναφορά ότι στην περίπτωση που και αυτός και ο δήμαρχος θα είναι υποψήφιοι ως δήμαρχοι το 2019  θα στηρίξει τον Παναγιώτη Γκυρίνη και ουσιαστικά λέει ότι θα στηρίξει τον αδελφό του.

Προσπάθησε να δικαιολογήσει την επιστροφή του στην διοίκηση του δήμου παρά τα όσα είχε καταγγείλει σε βάρος του δημάρχου, που τώρα βλέπει ότι ο ίδιος και όλη η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο.

Παραδέχθηκε ότι πριν λίγο καιρό θέλησε και πάλι να παραιτηθεί και είπε ότι η παραίτησή του είναι στα χέρια του δημάρχου και όποτε θέλει μπορεί να την κάνει χρήση.

Ο ίδιος θα παραμείνει στην θέση αυτή (Αντιδημάρχου)έως ότου ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος, Όπου ο ίδιος δεν θα μπορεί να παραμείνει στη θέση του μιας και υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου θα είναι ο αδερφός του.

 

 

Απάντηση