ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΑΙΔΕΙΑ

Οι καθηγητές και οι απόφοιτοι του Λυκείου Αλεξάνδρειας του 1980 συναντήθηκαν στην Ταβέρνα του Σάκη Νουσιόπουλου (video-foto)

Οι καθηγητές Βαγγέλης Δελιόπουλος και Παναγιώτης Μπαμπέτας μαζί με τους αποφοίτους του πρώτου  λυκείου Αλεξάνδρειας του 1980 βρέθηκαν στην Πρασινάδα στην ταβέρνα του συμμαθητή τους Σάκη Νουσιόπουλου  το βράδυ της Παρασκευής 20/4.

Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή βαθιάς συγκίνησης και Χαράς για όλους αφού μετά από αρκετά χρόνια ξανασυναντιούνται δάσκαλοι και μαθητές για να θυμηθούν να διηγηθούν και να αναπολήσουν παλιές ιστορίες από τα μαθητικά τους χρόνια.

Ιδιαίτερο γέλιο δε προκάλεσαν οι ιστορίες που περιέγραψαν ο Τάκης Παπαδόπουλος από τον Λουτρό και ο Σάκης Νουσιόπουλος από Πρασινάδα.

Η βραδιά περιελάμβανε πλούσιους μεζέδες που ετοίμασε ο συμμαθητής τους Σάκης Νουσιόπουλος και έκλεισε μετά τις 2 το πρωί με ραντεβού για γρήγορη επανασυναντηση.

Βέβαια αισθητή ήταν η απουσία των τριών συμμαθητών Κώστα Μπάτσιου,Μίλτο Τζατζάνη και Λάκη Χαζαρίδη οι οποίοι έχουν φύγει γρήγορα από την ζωή.

 

 

Απάντηση