ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το μέλος των πολιτικών στελεχώνουν της ΝΔ Φώτης Κουτσουπιάς ερωτάται και απάντα στο ΡΑΔΙΟ  AVENA 977 και AVENA.GR(video)

Μία Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε την Παρασκευή 11/5 στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ΡΑΔΙΟ  AVENA 977 και AVENA.GR το μέλος των πολιτικών στελεχώνουν της Νέας Δημοκρατίας Φώτης Κουτσουπιάς.

Ο δάσκαλος στο επάγγελμα και σχολικός σύμβουλος ο οποίος ξεκίνησε την διδασκαλική του διαδρομή από τον Άραχο και στην Αλεξάνδρεια γεννήθηκε το πρώτο του παιδί, θέλησε να ξεκινήσει την πολιτική του διαδρομή δίνοντας συνέντευξη στο ραδιόφωνο του νομού με έδρα την Αλεξάνδρεια.

Σε αυτή τη συνέντευξη αναφέρθηκε για το πως επιλέχθηκε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για να συμμετέχει στα σεμινάρια επιμόρφωσης πολιτικών στελεχών του κόμματος και στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας με ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομία και την παιδεία.

Τέλος έκανε αυστηρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση για τον τρόπο διακυβέρνησης του τόπου,στα μεγάλα ψέμματα που είπε και στις κωλοτούμπες που έκανε.

Να πούμε δε ότι ο Φώτης Κουτσουπιάς ασχολείται με την κεντρική πολιτική σκηνή για πρώτη φορά και ανήκει στην καινούργια γενιά πολιτικών που θέλει να προωθήσει η ΝΔ και ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

Απάντηση