ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αφού ο δήμος Αλεξάνδρειας δεν κάνει την δουλειά του,ευτυχώς κάποιοι άνθρωποι και κάποιες επιχειρήσεις αναλαμβάνουν να τις εκτελέσουν για το καλό όλων.

Αφού ο δήμος Αλεξάνδρειας δεν κάνει τη δουλειά του, ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι και κάποιες επιχειρήσεις οι οποίοι έχουν συνείδηση,ευαισθησίες και προνοητικότητα και εκτελούν αυτές τις εργασίες για το κοινό όφελος.

Συγκεκριμένα στον κόμβο του Νισελίου στη νησίδα που στρίβεις για Βέροια και έρχεσαι από Θεσσαλονίκη προς Αλεξάνδρεια, σε εκείνο το σημείο τα χόρτα έχουν φτάσει σε τέτοιο μέγεθος που δυσκολεύουν τους οδηγούς να ελέγξουν την κυκλοφορία και να βγουν στον δρόμο τους.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο πριν λίγα χρόνια ένα νέο παιδί μόλις 18 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του,εξαιτίας των χόρτων που περιόριζαν την ορατότητα.

Έτσι λοιπόν αφού ο δήμος δεν εκτελεί τα καθήκοντά του οι άνθρωποι της επιχείρησης vitro πού βρίσκεται εκεί κοντά ανέλαβαν να κόψουν τα χόρτα για να διευκολύνουν τους οδηγούς και να προλάβουν ενδεχόμενα ένα ακόμη μοιραίο.

Μπράβο λοιπόν σε αυτήν την επιχείρηση και στους ανθρώπους της που ανέλαβαν μια τέτοια πρωτοβουλία και ελπίζουμε να βρεθούνε και άλλοι που θα τους μιμηθούν.

 

Απάντηση