ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δείτε το πάρκο με τα σίδερα και τα ξύλα με τα καρφιά όπου η μικρή μαθήτρια από τον Λουτρό έσπασε το πόδι της.

Έντονες οι αντιδράσεις του κόσμου μετά την δημοσιοποίηση από την εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 977 σήμερα Δευτέρα 21/5  ότι η μικρή μαθήτρια που έσπασε το πόδι της εξαιτίας της αδιαφορίας του δήμου ήτανε από το Λουτρό.

Συγκεκριμένα πριν περίπου ένα χρόνο ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Συρόπουλος είχε ζητήσει από τον Αντιδήμαρχο κ.Τόκα να στείλει τα συνεργεία του δήμου για να αφαιρέσουν από μία παιδική χαρά, τα όργανα τα οποία λόγω παλαιότητας είχαν φθαρεί.Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο κύριος Συρόπουλος το επανέφερε ως θέμα που δυστυχώς και πάλι η αδιαφορία του δήμου ήταν αυτή που κυριάρχησε,αποτέλεσμα της οποίας ήταν μετά από λίγες ημέρες η μικρή μαθήτρια που πήγε μαζί με συμμαθητές της να παίξει στο πάρκο να σπάσει το πόδι της.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι την επόμενη ημέρα έστω και καθυστερημένα, οι υπηρεσίες του Δήμου θα πηγαίναν εκεί για να αφαιρέσουν και να απομακρύνουν τα όργανα,έγινε το εξής τραγελαφικό.

Πράγματι πήγαν αφαίρεσαν τα όργανα,αλλά αντί να τα απομακρύνουν τα άφησαν εκεί,δημιουργώντας μια νέα εστία κινδύνου που ίσως να είναι ακόμη μεγαλύτερος από πριν.

Και αν σκεφτεί κανείς ότι την επόμενη ημέρα στην Κορυφή ένα φίδι τσίμπησε έναν μαθητή, εξαιτίας ότι τα χόρτα είχαν να κοπούν πολύ καιρό.Καταλαβαίνουμε ότι σε λίγο θα τρέμουμε όταν τα παιδιά μας φεύγουν από το σπίτι, τι μπορεί να τους συμβεί και αν δείτε και τις φωτογραφίες και το βίντεο από το πάρκο που υποτίθεται ότι ο Δήμος έκανε τις απαραίτητες εργασίες τότε θα προβληματιστούμε ακόμη περισσότερο.

 

Πληροφορηθήκαμε λίγο πριν δημοσιεύσουμε το σχετικό άρθρο ότι οι αντιδράσεις του κόσμου από εχθές που προδημοσιεύσαμε κάποια στοιχεία ήταν τέτοιες  που ανάγκασαν την διοίκηση του Δήμου να δώσει εντολή στα συνεργεία και σήμερα πήγανε εκεί και απομάκρυναν τα κομμένα σίδερα και ξύλα.

Απάντηση