ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μανώλης Σταυρής στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977:Ο συνδυασμός του Π.Γκυρίνη είναι έτοιμος.Ας ανακοινώσουν και οι άλλοι.Αιχμές για συναδέλφους του.(video)

Την παρέμβαση του αντιπροέδρου της ΚΕΔΑ Μανώλη Σταυρή προκάλεσε σχόλιο σε ανάλυση του Στέλιου Κουρνιάκου και Τάσου Καμπάνη κατά την διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής της Τετάρτης 13/6 ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR,ότι ο δήμαρχος Π.Γκυρίνης δεν είναι σε θέση αυτήν την στιγμή να ανακοινώσει 10 ονόματα που θα είναι μαζί του ως υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Αφορμή αυτής της ανάλυσης ήταν η ανάληψη των καθηκόντων αντιδημάρχου από τον Στέφανο Γκιουρτζή και η σύγκλιση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας στον Δήμο Αλεξάνδρειας την Δευτέρα 11/6 όπου από τους 20 συμβούλους συμμετείχαν μόνον 11.

Βέβαια ο Μανώλης Σταυρής δεν είχε ακούσει λίγο πριν και τα επικριτικά σχόλια των δυο δημοσιογράφων για τους υπόλοιπους συναδέλφους του,οι οποίοι διαφωνούν μεν με τις επιλογές του Π.Γκυρίνη,δεν διαχωρίζουν όμως την θέση τους ούτε και ανεξαρτοποιούνται.

Κάνοντας ουσιαστικά κλεφτοπόλεμο και κρατούν θολό το πολιτικό τοπίο,σε μια εποχή που ο κόσμος έχει ανάγκη και απαίτηση από τους πολιτικούς να έχουν ξεκάθαρες θέσεις και αποφασιστικότητα.

Στην παρέμβασή του λοιπόν είπε ότι ο συνδυασμός είναι έτοιμος και μάλιστα έχει και την ευχέρεια να επιλέγει πρόσωπα (χωρίς να αναφέρει όμως ούτε ένα όνομα)

Παραδέχθηκε δε και συμφώνησε με την επισήμανση των δημοσιογράφων,ότι αυτή την στιγμή πράγματι υπάρχουν μόνο αποχωρήσεις.

Τέλος προκάλεσε όλους όσους έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι να ανακοινώσουν ονόματα που τους ακολουθούν και ζήτησε από τους συναδέλφους του στην πλειοψηφία που έχουν ενστάσεις στο πρόσωπο του δημάρχου,να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.

Απάντηση