ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γιώργος Γουλτίδης:Στα Βουλγάρικα μίλησε ο Γιώργος Ουρσουζίδης στην βουλή.Π.Παυλίδης-Κ.Βοργιαζίδης στην τελική αναμέτρηση για τον Δήμο Βέροιας.Με νικητή….(video)

Στα Βουλγάρικα μίλησε ο Γιώργος Ουρσουζίδης μέσα στην Βουλή απευθυνόμενος προς τους Σκοπιανούς, είπε ο Γιώργος Γουλτίδης που σχολίασε επικριτικά την κίνηση αυτή του βουλευτή,συμπληρώνοντας ότι εκεί σπούδασε ο βουλευτής και αυτή είναι η γλώσσα και η καταγωγή αυτών των ανθρώπων.

Την τοποθέτηση αυτή έκανε ο Γιώργος Γουλτίδης δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στον Δήμο Βέροιας,το πρωί της Παρασκευής 15/6 κατά την διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης που παραχώρησε στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977,AVENA.GR και στην WEB TV του σταθμού και με αφορμή σχόλιο των δημοσιογράφων Στέλιου Κουρνιάκου και Τάσου Καμπάνη.

Ακόμη σε αυτή την συνέντευξη επικριτικά στάθηκε απέναντι στο έργο της διοίκησης Βοργιαζίδη,λέγοντας ότι ο κόσμος μπορεί να ρωτήσει τους κυρίους Κάκαρη και Χατζηαθανασίου οι οποίοι ανήκαν στην δημοτική πλειοψηφία.

Ακόμη κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι πολιτικά πατά σε δυο βάρκες.(ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ)

Στο ερώτημα για την απλή αναλογική είπε.

Ακούγεται όμορφο,θεωρώ ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για κάτι τέτοιο και στο τέλος θα αποτύχει.

Για τον εάν θα επιθυμούσε ο ίδιος να είναι υποψήφιος η’ ποίον θεωρεί ως τον καταλληλότερο. 

Αν θα συστηνόταν και πάλι ο Δήμος Βεργίνας τότε ναι θα ήμουν υποψήφιος.Τώρα στηρίζω και θα είμαι υποψήφιος με τον Παύλο Παυλίδη τον οποίο θεωρώ ως τον ικανότερο και πιστεύω ότι με όποιο εκλογικό σύστημα και αν γίνουν οι εκλογές, Παυλίδης-Βοργιαζίδης θα είναι οι επικρατέστεροι με τελικό νικητή Παυλίδη.

Ακόμη αναφέρθηκε στην απουσία του αρχηγού της αντιπολίτευσης Κώστα Καραπαναγιωτίδη,στους καταλογισμούς που έχουν έρθει στον Δήμα από της ελεγκτικές υπηρεσίες και σε μια άλλη σειρά θεμάτων.

Απάντηση