ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ!

Ενημερωτική συγκέντρωση με θέμα τις επικείμενες αγροτικές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην “Εκάβη” Κατερίνης μετά από κάλεσμα που απηύθυνε προς τους αγρότες της Πιερίας ο Αγροτικός Σύλλογος Κατερίνης.
Στην συγκέντρωση μίλησε το γνωστό στέλεχος του αγροτικού κινήματος Θόδωρος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αγροτιά οδηγείται στην τελική εξόντωση και ο μαχητικός αγώνας στους δρόμους και σε κάθε αγωνιστικό μετερίζι είναι μονόδρομος χωρίς επιστροφή.
Το 1/3 των αγροτών στα χωριά έχει κομμένο το ρεύμα ειπώθηκε στην συγκέντρωση προκειμένου να καταδειχθεί η άθλια και πρωτοφανής εξοντωτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος της Ελλάδας. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, την Ελλάδα την υποθήκευσαν για 100 χρόνια. Η μόνη ελληνική γη που δεν έχει ξεπουληθεί ακόμα είναι η γη των αγροτών και θέλουν να την αρπάξουν κι αυτήν, αφανίζοντας την αγροτιά.
Εξόντωσαν τους μικρούς αγρότες, εξοντώνουν τους μεσαίους αγρότες, θα εξοντώσουν και τους μεγάλους. Θέλουν να μας πάρουν τα χωράφια και να μας παίρνουν οι μεγάλες ξένες μονάδες ως εργάτες γης με 10 ευρώ μεροκάματο.
Τον λόγο μετά τον κεντρικό ομιλητή έλαβαν αρκετοί αγρότες οι οποίοι τόνισαν επίσης ότι για να αντιστραφεί ο δρόμος προς την οριστική καταστροφή και τον αφανισμό της ελληνικής αγροτιάς ένας και μοναδικός τρόπος υπάρχει: ο ανυποχώρητος αγώνας!
Οι πανελλαδικές αγροτικές κινητοποιήσεις αναμένονται στα τέλη του Ιανουαρίου.
Δειτε βιντεο εδω:

 

ΠΗΓΗ: ammosimathia.blogspot.gr

Απάντηση