ΕΙΔΗΣΕΙΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠΑΙΔΕΙΑ

Ο Δήμος Δέλτα επιβραβεύει τους αριστούχους μαθητές και τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ο Δήμος Δέλτα, θέλοντας να επιβραβεύσει ηθικά την προσπάθεια των αριστούχων και την επιτυχία των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2015 – 2016, διοργανώνει δύο γιορτές, στο πλαίσιο του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών. Επίσης, θα βραβευθούν οι εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2014-2015.

·         Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στις 7 το απόγευμα, στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας για τους μαθητές των Δημοτικών Ενοτήτων Αξιού και Χαλάστρας (Ανατολικό, Κύμινα, Ν. Μάλγαρα, Χαλάστρα).

·         Η δεύτερη, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου για τους μαθητές της Δημοτικής Ενότητας Εχεδώρου (Διαβατά, Ν. Μαγνησία, Καλοχώρι, Σίνδος).

«Είναι μια γιορτή πάνω από όλα για τα νέα παιδιά, αλλά και για τους γονείς και για τους εκπαιδευτικούς και τους καλώ όλους να δώσουν το παρών. Ως δάσκαλος νιώθω πάντοτε την ανάγκη να επιβραβεύω τους μαθητές που άοκνα προσπαθούν για το καλύτερο, για την αριστεία. Εκείνους που επενδύουν στη γνώση και την εκπαίδευση για ένα καλύτερο αύριο, σε όσους μοχθούν γι’ αυτήν. Ως Δήμαρχος, μέσα από αυτή την εκδήλωση, θέλω να πως στα παιδιά ότι ο τόπος τους, η ιδιαίτερη πατρίδα για πολλούς, αναγνωρίζει την αξία της προσπάθειάς τους, αλλά ταυτόχρονα υπολογίζει στη μόρφωσή τους. Γιατί σ’ αυτά τα παιδιά αυτά βρίσκεται η ελπίδα μας για το καλύτερο μέλλον του τόπου», υπογραμμίζει στο κάλεσμά του ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Θ. Φωτόπουλος.

Απάντηση