ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Χάος στη Θεσσαλονίκη: Ποτάμια οι δρόμοι από την ισχυρή βροχόπτωση

Ξεριζωμένα δέντρα, ζημιές σε αυτοκίνητα και επιχειρήσεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό πολιτών
Στο έλεος ισχυρών κεραυνών και νεροποντής βρίσκεται αυτή την ώρα η Θεσσαλονίκη και κυρίως η δυτική πλευρά της πόλης. Όπως αναφέρουν μέλη της ομάδας Northmeteo του Facebook από όπου και η φωτογραφία ήδη σε Μενεμένη, Εύοσμο, Κορδελιό και Σταυρούπολη οι δρόμοι από την βροχή έχουν μετατραπεί ήδη σε ποτάμια προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία ενώ η βροχόπτωση συνοδεύεται από ισχυρούς και συνεχείς κεραυνούς.

 

Ξεριζώθηκαν δέντρα, ζημιές σε αυτοκίνητα

Η νεροποντή που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει ήδη μεγάλα προβλήματα καθώς σύμφωνα με την πυροσβεστική υπάρχουν κλήσεις από την περιοχή του Δενδροποτάμου για πλημμυρισμένα υπόγεια, ενώ σε διάφορα σημεία της δυτικής Θεσσαλονίκης δέντρα έχουν πέσει επάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στην οδό Μοναστηρίου από την ορμή των νερών από τα φρεάτια έχουν φύγει καπάκια φρεατίων ενώ στον Εύοσμο οι κεντρικοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Δείτε το βίντεο από την περιοχή του Ευόσμου…Πριν από λίγο αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη μονή Λαζαριστών με τους θεατές να αποχωρούν κρατώντας ομπρέλες

Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού στον Δενδροπόταμο

Σε συναγερμό βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη , όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης. Επιχείρηση απεγκλωβισμού στον Δενδροπόταμο αυτή την ώρα από την πυροσβεστική για άτομο με ιδικές ανάγκες που παραμένει εγκλωβίστηκε στο σπίτι του Ταυτόχρονα τα οχήματα της πυροσβεστικής επεμβαίνει σε σπίτια στην οδό Πελοπίδα και μεταφέρει ανήλικα παιδιά σε ασφαλή μέρη.

Δείτε βίντεο από τους πλημμυρισμένους δρόμους

Απάντηση