ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτη μαρτυρία: Συγγενής του άτυχου 53χρονου που ξεψύχησε στην άσφαλτο τον πέρασε για ζώο

Ο άτυχος εργολάβος κατέβηκε από το ΙΧ για να βάλει βενζίνη και παρασύρθηκε από τρία αυτοκίνητα

«Γνώρισε το αυτοκίνητο ο γιος μου αλλά νόμιζε ότι ήταν ζώο όταν τον είδε στην άσφαλτο δεν κατάλαβε ότι ήταν αυτός»’, λέει στο protothema.gr συγγενής του άτυχου 53χρονου που έχασε τη ζωή του στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Μοιρών, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργολάβος Μιχάλης Ψυχάκης ο οποίος καταγόταν από την Άνδρο, έφυγε ξημερώματα από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του προκειμένου να πάει για δουλειά. Η μοίρα όμως φαίνεται πως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού δεν θα επέστρεφε ποτέ πίσω στην οικογένειά του η οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ τα φετινά Χριστούγεννα.

Στη διαδρομή το όχημα στο οποίο επέβαινε έμεινε από βενζίνη και έτσι ο ίδιος κατέβηκε από αυτό προκειμένου να γεμίζει το ρεζερβουάρ με ένα εφεδρικό μπιτόνι που είχε μαζί του.

Ο δρόμος όμως ήταν αρκετά σκοτεινός και ο 53χρονος πατέρας δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο στο οδόστρωμα αφού παρασύρθηκε από τρία αυτοκίνητα μιας και όπως όλα δείχνουν οι οδηγοί τους λόγω της χαμηλής ορατότητας δεν τον αντιλήφθηκαν.

Εξαιτίας των σφοδρών χτυπημάτων η σορός του άργησε να ταυτοποιηθεί, αφού το άψυχο κορμί του παραμορφώθηκε από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε από τις ρόδες των αυτοκινήτων και έτσι η σύζυγός και τα παιδιά του έμαθαν τα τραγικά νέα αρκετές ώρες αργότερα. Μέχρι στιγμής και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν ενώ αυτή την ώρα η σορός του βρίσκεται στο νεκροτομείο και αύριο πρόκειται να κηδευτεί.

Τέλος σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης ο πρώτος οδηγός που, φαίνεται ότι παρέσυρε τον άτυχο άνδρα, δεν τον εγκατέλειψε και συνελήφθη.

O θανατηφόρος τραυματισμός προήλθε από την παράσυρση του 53χρονου από το πρώτο ΙΧ. Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του οδηγού ενώ κρατούνται και δύο οδηγοί που δεν είδαν τον άτυχο άνδρα και τον πάτησαν με τα οχήματά τους.

πηγή

Απάντηση