ΑΓΡΟΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δευτέρα πρωί 26/3 στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977 ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Καρασμάνης απαντά σε όλα και για όλους.

Καρασμάνης

Καρασμάνης

Μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στον αγροτικό τομέα,όπου η ΕΕ αρνείται να αποζημιώσει τους ροδακινοπαραγωγούς για τις ζημίες που έχουν υποστεί από το εμπάργκο της ΕΕ προς την Ρωσία και τις δηλώσεις που γίνανε από τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη,που επιρρίπτει ευθύνες προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου,αλλά και σε θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες που συνέταξαν τον φάκελο για τις αποζημιώσεις με το αρνητικό αποτέλεσμα.

Την απάντηση του προέδρου της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Χρήστου Γιαννακάκη στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη.

Για όλα αυτά την Δευτέρα το πρωί 26/3 στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR (ώρα 10-12) μιλά και απαντά σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης.

Απάντηση