ΑΓΡΟΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ.Καρασμάνης.Σκληρός και επικριτικός απέναντι στον Υπουργό κ.Αποστόλου και στους εξωθεσμικούς που χειρίστηκαν τις αποζημιώσεις λόγου εμπάργκο στην Ρωσία (video)

Σκληρός και επικριτικός απέναντι στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Αποστόλου,αλλά και στους εξωθεσμικούς παράγοντες που χειρίστηκαν την υπόθεση του φακέλου για την αποζημίωση των αγροτών από την ΕΕ λόγου του εμπάργκο προς την Ρωσία, ο οποίος απορριφθεί.

Ήταν ο πρώην Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Καρασμάνης Γιώργος στην τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 26/2 στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” και στον Στέλιο Κουρνιάκο.

Ο φάκελος είχε τραγικά λάθη.

Έπρεπε να τον επεξεργαστούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και να μην μείνουν μόνο στα στοιχεία που τους δώσανε οι συνεταιρισμοί.

Δεν ζητήθηκε η αρωγή της μόνιμης αντιπροσωπίας που βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Αλλά και για το θέμα των αποζημιώσεων από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου αναφέρθηκα ο κ.Καρασμάνης,λέγοντας.

Ενώ ήτα απλό και οι παραγωγοί έπρεπε να κάνουν δηλώσεις λίγες ημέρες μετά τις ζημίες,αφού ως γνωστόν οι ζημίες από βροχοπτώσεις από Μάιος έως Ιούλιο καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ. Αυτοί όμως ακολούθησαν πάλι άλλον δρόμο βάζοντας στην διαδικασία τους συνεταιρισμούς.

Πρέπει να εφαρμοστεί ηο κανονισμός του ΕΛΓΑ που δίνει λύση.

περιμένω από τον Πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις για το θέμα και η Τετάρτη είναι μια κρίσιμη ημέρα.

Αν δεν πει κάτι την Τετάρτη τότε η υπόθεση χάθηκε.

Είπε ο κ.Καρασμάνης.Περισσότερα και όλη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Απάντηση