ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑ

Γυναικείο Ποδόσφαιρο:Αγροτικός Αστέρας – Άγιος Νέστωρ 10-0

%image_alt%

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα Άγιος Νέστωρ Καρδίτσας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το πρωϊ της Κυριακής 27/11/2016, με τελικό σκορ 10 – 0.

Η ομάδα των κοριτσιών του Αστέρα κυριάρχησε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 2′ προηγήθηκαν με σουτ της Παπαδόπουλου που μπήκε στην περιοχή, μετά από πολύ ωραία επιθετική ενέργεια της Ντούσκα. Πολύ γρήγορα στο 7′ διπλασίασε τα τέρματα η Μουρατίδου, που έφυγε μόνη στην αντεπίθεση και πλάσαρε την Αρζουμανίδου. Επόμενο τέρμα στο 14′ από εκτέλεση φάουλ της Στρίμπα από το ύψος του κέντρου προ την περιοχή των φιλοξενούμενων πήγε στην πορεία της μπάλας η Παπαδοπούλου με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πολύ καλή ευκαιρία για την ίδια παίκτρια στο 24′ με σουτ που δοκίμασε από το ύψος του πέναλτι, αλλά μπλόκαρε σταθερά η Αρζουμανίδου.

Στο 26´ η Μουρατίδου έφυγε στην επίθεση πέρασε την άμυνα των φιλοξενούμενων και βγήκε τετ-α-τετ με την τερματοφύλακα αλλά στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο επιθετικός μονόλογος από τα κορίτσια του Αστέρα συνεχίστηκε και στο 27′ το δυνατό σουτ της Στρίμπα, από το ύψος τη περιοχής, κατέληξε στα δίχτυα της Αρζουμανίδου, κάνοντας το 4 – 0.

Πολλά κέφια είχε και η Ντούσκα με τρείς πολύ καλές ευκαιρίες στο 37΄με δυνατό σουτ, από πλάγια θέση αλλά μπλόκαρε η τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, στο 39′ με κεφαλιά που πήρε στη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 41΄ με σουτ από πλάγια θέση η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι πήγε παράλληλα με τη γραμμή και απομάκρυναν οι φιλοξενούμενες πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Μετά από τις τρεις απόπειρες της επιθετικού του Αγροτικού Αστέρα καρποφόρησε η τέταρτη στο 44′ όταν έφυγε μόνη στην επίθεση, από μπαλιά ακρίβειας της Κιουτάχιαλη, από το κέντρο του γηπέδου και αυτή με τη σειρά της πλάσαρε την Αρζουμανίδου , γράφοντας το 5 – 0 , που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό για την ομάδα του Αστέρα και στο 52′ η Μπαξεβάνου κέρδισε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή μπήκε από πλάγια αριστερά και με πλασέ στην κλειστή γωνία εξαπλασίασε τα τέρματα , δίνοντας άλλες διαστάσεις στην αναμέτρηση

Στο επόμενο λεπτό η ίδια παίκτρια έγινε αποδέκτης της μπάλας από την παράλληλη σέντρα της Δεληγιαννίδου Α. και στο απευθείας σουτ που έκανε απέκρουσε σωτηρία η Αρζουμανίδου ενώ η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Το δείκτη του σκορ (7 – 0) ανέβασε η Μουρατίδου στο 56′ με δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα της Ντούσκα από πλάγια θέση.

Στο 61′ πολύ καλή επιθετική ενέργεια με τη Μπαξεβάνου και τη Μουρατίδου που έβγαλε σε τετ-α-τετ τη Μπαξεβάνου και στο πλασέ που δοκίμασε η τελευταία, απέκρουσε σωτηρία η Αρζουμανίδου. Τριπλασίασε τα τέρματα της στο 62’ η Παπαδοπούλου , με σουτ από τη ύψος το πέναλτι και ανεβάζοντας περισσότερο το δείκτη του σκορ σε 8 – 0.

Τη ευκαιρία να πετύχει τέρμα είχε η Κιουτάχιαλη στο 68 ‘ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, αλλά απέκρουσε σωτήρια η τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Αλλά το έκανε στη συνέχεια στο 78′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Με τη λήξη του αγώνα στο 90′ έγινε το 10 – 0 με πλασέ της Δεληγιαννίδου Αγ. από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η απόδοση της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή με το ναεικό σύνολο που διαθέτει.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μιχάλης Αλεξιάδης): Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου Α., Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου (79′ Δεληγιαννίδου Αγγ.), Ντούσκα (66′ Καλαϊτζόγλου), Δελησσάβα (57′ Ιντζεβίδου).

ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ (Αθανάσιος Παπαβασιλείου): Αρζουμανίδη, Θεοδωροπούλου, Παπαθανασίου, Τσούτσου (46′ Καραγεώργου Ρ.), Τσέλιου, Σιδηρόπουλου (68′ Καραγεώργου Α.), Σακελλαρίου, Κουτσώνα Φ, Αλεξανδρή, Παππά (74’ Παιδή), Τοπούζη

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κατεριάδης Ιορδάνης με βοηθούς την κ. Κουπαράνη Μαρία και την κ. Σαπουντζή Πολυξένη, από την ΕΠΣ Πέλλας.

Απάντηση