ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μόσχος Κυτούδης:Δεν δέχομαι μαθήματα ηθικής από τον Ι.Χαλκίδη,ο οποίος έπαιρνε τα 700 ευρώ κάτω από το τραπέζι (video))

Η φράση του Αντιδημάρχου Ισαάκ Χαλκίδη κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 ότι ο Μόσχος Κυτούδης λειτουργούσε παράτυπα κατά την άσκηση των καθηκόντων του ως προέδρου της σχολικής επιτροπής του Δήμου,ήταν η αιτία της τηλεφωνικής παρέμβασης του κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Σε αυτήν του την παρέμβαση ο Μ. Κυτούδης ήταν πολύ σκληρός και υποτιμητικός απέναντι στον συνάδελφό του και Αντιδήμαρχο Ι.Χαλκίδη.

Είπε.

Ήταν και πάλι αρμόδιος Αντιδήμαρχος για έξι μήνες όταν αναλάβαμε το 2014.Τότε όμως δεν είχε ασχοληθεί καθόλου.Τώρα επειδή βλέπει τα αποτελέσματα θέλει να επωφεληθεί.

Έκανε μια συνάντηση χωρίς να μας ενημερώσει. Έκανε μια ημερίδα για την οδική ασφάλεια επίσης χωρίς να μας ενημερώσει.

Και εκεί βέβαια που ήταν λάβρος, επικριτικός και πολύ υποτιμητικός απέναντι στον   Ι.Χαλκίδη ήταν όταν έκανε αναφορά για ζητήματα ηθικής λέγοντας.

Δεν δέχομαι μαθήματα ηθικής από τον Χαλκίδη,ο οποίος έπαιρνε τον μισθό του Αντιδημάρχου των 700 ευρώ κάτω από το τραπέζι.

Ο οποίος ( Ι.Χαλκίδης) ήταν πέντε χρόνια πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Μελίκης και δεν γινότανε ισολογισμός,αποτέλεσμα αυτού να έχει έρθει καταλογισμός ευθυνών και μάλιστα συνοδευόμενος με πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Με τον Αντιδήμαρχο Σαρακατσιάνο η συνεργασία μας ήταν άψογη.

Απάντηση